Yurtdışı Apple garantisi Türkiye'de geçerli mi?

İçindekiler:

  1. Yurtdışı Apple garantisi Türkiye'de geçerli mi?
  2. Yurt dışından alınan telefonun garantisi olur mu?
  3. Airpods kaç yıl garantisi var?
  4. AirPods garantisi var mı?

Yurtdışı Apple garantisi Türkiye'de geçerli mi?

Bu konuda bilgi veren Apple Türkiye temsilcisi, “Haber doğru. Uluslararası garanti artık Türkiye'de geçerli değil. ... Bugüne kadar yurtdışından iPhone veya iPad aldığınızda, global garanti sayesinde belli bir süre ürünleri Türkiye'de garanti kapsamında onarım veya değişim yapılabiliyordu.

Yurt dışından alınan telefonun garantisi olur mu?

Bir başka deyişle yurtdışından satın alınan iPhone ve iPad modellerini, ülkemizde garanti kapsamı içerisinde tamir ettirmek veya değiştirmek mümkün değil. Artık yurtdışından cihaz alan kullanıcıların, cihazlarına bir şey olduğunda mutlaka para ödeyerek tamir veya değişim yaptırması gerekecek.

Airpods kaç yıl garantisi var?

Apple Sınırlı Garantisi ve satın alma belgesi Apple Sınırlı Garantisi iPhone'unuzu ve Apple markalı aksesuarlarınızı, satın aldığınız tarihten itibaren bir yıl boyunca üretim hatalarına karşı garanti kapsamına alır. Apple Sınırlı Garantisi, tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaki haklara ek olarak sağlanır.

AirPods garantisi var mı?

AirPods'unuz veya şarj kutunuz için servise ihtiyacınız varsa üründeki sorunun Apple Bir Yıllık Sınırlı Garantisi veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamına girmesi durumunda herhangi bir ücret alınmaz.