Khabib Nurmagomedov Conor McGregor maçını kim kazandı?

İçindekiler:

  1. Khabib Nurmagomedov Conor McGregor maçını kim kazandı?
  2. Habip Nurmagomedov maçı ne zaman?
  3. Conor McGregor kaç maç kazandı?
  4. Khabib maçtan sonra kime saldırdı?
  5. McGregor ayagina ne oldu?
  6. Khabib kimi dövdü?
  7. Conor McGregor ayağı nasıl kırıldı?
  8. Dustin Poirier vs Conor McGregor 2 saat kaçta?
  9. Khabib Nurmagomedov ne zaman emekli oldu?
  10. Conor McGregor dövüşü ne zaman?

Khabib Nurmagomedov Conor McGregor maçını kim kazandı?

3 Ağustos 2018 tarihinde, Nurmagomedov'un ilk unvan savunmasını eski şampiyon Conor McGregor'a karşı UFC 229'da yapacağı duyuruldu. 6 Ekim'de gerçekleşen müsabakayı dominant bir görüntü çizen Nurmagomedov, 4. rauntta McGregor'u pes ettirerek kazandı ve unvanını başarıyla korudu.

Habip Nurmagomedov maçı ne zaman?

, Perşembe 09:27 24 Ekim'de gerçekleşecek olan Khabib Nurmagomedov ile Justin Gaethje mücadelesine kısa bir zaman kala ring kızı Camila Oliveira'nın pozları, adeta maçın önüne geçti.

Conor McGregor kaç maç kazandı?

14 Temmuz 1988; Dublin, İrlanda), İrlandalı karma dövüş sanatçısı ve boksör. Eski UFC tüy sıklet ve hafif sıklet şampiyonudur. McGregor, 2013 yılında Cage Warriors organizasyonunun tüy ve hafif sıklet şampiyonuyken UFC ile anlaştı....Conor McGregor.
Kişisel bilgileri
Toplam maç27
Galibiyet22
Nakavtla galibiyet19
Yenilgi5
11 satır daha

Khabib maçtan sonra kime saldırdı?

Khabib, McGregor'u 4.rauntta rear naked choke ile pes ettirdi ve kemerini korudu. Maçın sonunda ortalık fena karıştı. Khabib Nurmagomedov, maçtan sonra kafesin üstünden atlayıp Conor McGregor'un jiu-jitsu koçu Dillon Danis'e saldırdı. Khabib'in ekibi de kafese girdi ve McGregor'a saldırdı.

McGregor ayagina ne oldu?

UFC 264'te dünyaca ünlü kafes dövüşçüleri Conor McGregor ve Dustin Pourier arasındaki mücadeleyi, Conor McGregor'un ayak bileğinin kırılması sonucu Dustin Pourier kazandı.

Khabib kimi dövdü?

Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov, karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında İrlandalı Conor Mcgregor'u mağlup etmişti. Karşılaşma sonrasında ise istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Maçın üzerinden günler geçmesine rağmen McGregor cephesi dayak yemeye devam ediyor. Khabib taraftarları, McGregor taraftarlarını dövdü.

Conor McGregor ayağı nasıl kırıldı?

Karşılaşmanın henüz başlarında sol ayağını yere basarken kıran Conor MxGregor mücadeleye devam edemedi. Acı içerisinde bağırarak yere düştükten sonra ayağa kalkıp devam etmeyi deneyen Conor McGregor, istediğini başaramadı ve mücadele hakem kararıyla sona erdi. Dustin Pourier, karşılaşmanın kazananı oldu.

Dustin Poirier vs Conor McGregor 2 saat kaçta?

ABD'nin Las Vegas kentindeki T-Mobile Arena'da gerçekleştirilecek olan Poirier vs McGregor karşılaşması, 10 Temmuz Cumartesi'ni 11 Temmuz Pazar'a bağlayan gece saat 05:00'te canlı yayınla S Sport Plus'ta MMA severlerle buluşacak.

Khabib Nurmagomedov ne zaman emekli oldu?

2021 Habib Nurmagomedov/Kariyer bitiş tarihi

Conor McGregor dövüşü ne zaman?

ABD'nin Las Vegas kentindeki T-Mobile Arena'da gerçekleştirilecek olan Poirier vs McGregor karşılaşması, 10 Temmuz Cumartesi'ni 11 Temmuz Pazar'a bağlayan gece saat 05:00'te canlı yayınla S Sport Plus'ta MMA severlerle buluşacak.