23 Nisan Cuma kapalı mı?

İçindekiler:

  1. 23 Nisan Cuma kapalı mı?
  2. Kapanmada bankalar açık olacak mı?
  3. Sokağa çıkma yasağı günlerinde bankalar açık mı?
  4. Sokağa çıkma yasağında Atm'ler çalışıyor mu?
  5. 23 Nisan işçilere tatil mi?
  6. Sokağa çıkma yasağında bankaya gidilir mi?
  7. Cuma gunu sokaga cikma yasagi var mi?

23 Nisan Cuma kapalı mı?

23 NİSAN TATİL ? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 2020 yılında Cuma gününe denk geliyor. 23 Nisan MEB'nin yayımladığı takvime göre resmi tatil günleri içerisinde yer alıyor.

Kapanmada bankalar açık olacak mı?

Hafta için her gün yoğun olarak ziyaret edilen kurumların başında bankaların tam kapanma süreci içerisindeki durumu genelge ile netleşti. Bankalar tam kapanmada açık olacak. Saat 10.00-16.00 saatleri arasında sayıları banka yönetimlerince belirlenecek şekilde sınırlı sayıda şube ve personel ile hizmet verilecek.

Sokağa çıkma yasağı günlerinde bankalar açık mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı hafta içi günlerinde bankalar saat 10.00'da açılıyor, 16:00'da kapanıyor olacak. Gündelik işleyişin en yoğun olduğu kurumların başında gelen bankalar sokağa çıkma yasağının kesintisiz uygulanacağı tam kapan sürecinde müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.

Sokağa çıkma yasağında Atm'ler çalışıyor mu?

– Maaş ödemesinin yapılacağı Banka'nın ikametine en yakın şubesine gidip gelinmek, – Güzergah ve zaman kuralına uygun davranılmak, kaydıyla bu kapsamda bulunan vatandaşlarımızın, banka şubeleri ve atm'lere gidiş-gelişleri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacaktır.

23 Nisan işçilere tatil mi?

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan resmi tatil takvimi içerisinde yer alıyor. 23 Nisan'ın tatil olması nedeniyle bankalar ve devlet kurumları kapalı olacak.

Sokağa çıkma yasağında bankaya gidilir mi?

– Türkiye Bankalar Birliği tarafından açıklanacak takvim ve sürelere uyulmak, ... kaydıyla bu kapsamda bulunan vatandaşlarımızın, banka şubeleri ve atm'lere gidiş-gelişleri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacaktır.

Cuma gunu sokaga cikma yasagi var mi?

Sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi günlerde 21.00-05.00 saatleri arasında, hafta sonları ise cuma günleri saat 21.00'den başlayıp, cumartesi ve pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve pazartesi günleri saat 05.00'te sona erecek.