Muhasebe Programı nedir?

İçindekiler:

  1. Muhasebe Programı nedir?
  2. E Fatura Programı Nedir?
  3. Mikro muhasebe programı nedir?
  4. Mikro Programı zor mu?
  5. Mikro programı nedir ne işe yarar?
  6. Mikro yazilim nedir?
  7. Mikro Firma nedir?
  8. Mikro Yazılım kimin?
  9. Mikro Jump nedir?
  10. Mikro sürüm yükseltme nasıl yapılır?
  11. Mikro Polyester iplik nedir?
  12. Micro iplik nedir?
  13. Akrilik kumaş ne demek?

Muhasebe Programı nedir?

Muhasebe programı, faturalandırılması gereken ürün veya servislerin takibinin yapıldığı, tek bir müşteri veya birden fazla müşteriye ilişkin mali detay kayıtlarının tutulduğu bilgisayar destekli yazılımlardır. ... Muhasebe programları, bir Excel veya defterin size sunamayacağı bazı ekstra avantajlara sahiptir.

E Fatura Programı Nedir?

E-fatura, içerisinde bir faturada yer alması gereken bilgilerin yer aldığı elektronik ortamda hazırlanan faturalara verilen isimdir. E-fatura programı, Bilsoft yazılımın sunduğu Premium muhasebe programının yanı sıra ücretsiz ön muhasebe programıyla da entegre şekilde çalışmaktadır. ...

Mikro muhasebe programı nedir?

Mikro ön muhasebe programı; işletmenize ait tüm kayıtları, cari hareket (alış-satış evrakları), kasa, banka, çek, senet vb. gibi işlemlerin kayıt altında tutulduğu ve bunların muhasebe fişlerinin oluşmadığı kayıt sistemidir.

Mikro Programı zor mu?

Mikro. Uzun zamandan beri piyasada olan ve ciddi bir kullanıcı kitlesine ulaşmış durumdaki bir diğer muhasebe programı da Mikro'dur. Detaylı işlemler yapılabilmesine olanak tanıyan Mikro, zor öğrenilen ama öğrenildiğinde her türlü detaya kolayca ulaşılmasına sağlayabilen bir program olarak öne çıkıyor.

Mikro programı nedir ne işe yarar?

Mikro Ne İşe Yarar ? Online çalışan web tabanlı iş yazılımı Mikrofortuna ile server, bilgisayar, disk, elektrik, bakım gibi tüm giderlerinizi en düşük seviyeye indirebilir, üstelik kiralama sistemi ile sahip olma maliyetinizi düşürebilirsiniz.

Mikro yazilim nedir?

Mikro Yazılım, en ileri bilişim teknolojilerini kullanan, yurt içinde ve yurt dışında katma değerli çözümler sunan ve müşterileriyle birlikte büyüme vizyonunu sahiplenmiş bir yapı.

Mikro Firma nedir?

a) Mikro işletme: On kişiden az yıllık çalışan istihdam eden ve yıllık net satış hasılatı veya mali bilançosundan herhangi biri bir milyon Türk Lirasını aşmayan işletmeler.

Mikro Yazılım kimin?

Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra herhangi bir şirkette çalışma yerine kendi yazılım şirketini kuran Önal, bu gün 4 milyon dolar ciro yapan bir yatırımın sahibi oldu. MİKRO Yazılımevi'nin patronu Mete Önal, babasının ve amcasının sayesinde işyeri sahibi olduğunu söyledi.

Mikro Jump nedir?

Mikro Jump, kurumsal bir iş ortağı gibi çalışarak hem şirketinizi uçtan uca takip etmenize olanak tanır, hem de mevzuat değişikliklerinden etkilenmeden kontrollü şekilde büyümenize yardım eder.

Mikro sürüm yükseltme nasıl yapılır?

•İnternet tarayıcınızdan, http://www.mikro.com.tr/index.html web adresine giriş yapınız. Mikro web sayfasında güncellemeleri indirmek için “MİKROCRM” butonuna tıklayın. Açılan sayfada “Kullanıcı Girişi” bölümünden e-posta adresiniz ve parolanızı girdikten sonra, “Oturumu Aç” butonuna tıklayın.

Mikro Polyester iplik nedir?

PolyMicro, 0,6 dpf'den 0,3 dpf'e kadar uzanan mikro filamanlı, polyester ipliklerin markasıdır. 2002 yılından itibaren de dpf: 0.

Micro iplik nedir?

Mikromodal iplik, birim kesitte modal ipliğe göre daha fazla elyaf içerir. Bu nedenle diğer elyaflardan daha büyük bir yüzeye sahip olduğundan dökümlülük ve rahatlıkla birlikte yumuşak, dolgun bir tutum gibi giyside çok aranan özellikleri en iyi şekilde sağlamaktadır.

Akrilik kumaş ne demek?

Akrilik kumaş, akrilonitril olarak bilinen bir tür sentetik polimerden üretilmektedir. Bu polimer, elyaf ya da bazı kömür bazlı kimyasallarla birleştirilerek kumaş haline getirilmektedir. ... Akrilik, dünya üzerinde üretilen tüm kumaşlar arasında en az nefes alabilen kumaştır.