Yurtdışına hangi kargo gidiyor?

İçindekiler:

  1. Yurtdışına hangi kargo gidiyor?
  2. PTT Yurtdışı Kargo var mı?
  3. PTT yurt dışı kargo kaç günde gider?
  4. Almanyadan kargo ne kadar zamanda gelir?
  5. DHL ile yurtdışından gelen kargo kaç günde gelir?

Yurtdışına hangi kargo gidiyor?

Ülkemizde PTT Kargo, MNG Kargo ve Yurtiçi Kargo yurtdışına kargo hizmeti veren firmalardan bazılarıdır. Bunun yanı sıra UPS, FEDEX, DHL ve TNT gibi global kargo firmalarının da pek çok şehirde temsilcisi veya şubesi bulunduğundan bu firmalarla da yurt dışına kargo göndermek mümkündür.

PTT Yurtdışı Kargo var mı?

Zira PTT, yurtdışı kargoda da Türkiye'nin her noktasındaki şubeleri nedeniyle en geniş hizmet ağına sahip kurum olarak öne çıkıyor. Yurtdışı kargo hizmeti alacak kişi ya da kurumun, PTT yurtdışı hizmeti almak için bu şubelere ulaşmak dışında bir şey yapmasına gerek yok…

PTT yurt dışı kargo kaç günde gider?

Ülkemiz kabul yurtdışı varışlı gönderiler postaya verildiği merkezin yurtdışı alıp verme merkezimize olan uzaklığına ve tercih edilecek yollama şekline (yüzey veya uçak) göre en geç üç(3) gün içerisinde varış ülkelerine sevk edilmekte ve teslim süresi varış posta idaresinin teslim standartına göre deşiklik arz etmekte ...

Almanyadan kargo ne kadar zamanda gelir?

UPS ile Almanya'dan kargo gönderimi yapılacaksa kargo 2 ila 5 iş günü içerisinde Almanya'dan Türkiye'ye gönderilirken UPS Express gönderimlerin kargo 1 ila 3 iş günü içerisinde Türkiye'ye gelmektedir.

DHL ile yurtdışından gelen kargo kaç günde gelir?

DHL Express kargo, yurtdışına gönderilmek istenen kargonun en hızlı gitme yollarından biridir. DHL Express kargo hizmeti ile 1-3 iş günü içinde dünyanın hemen her noktasına gönderim yapılabilir.