Turabinin asıl mesleği nedir?

İçindekiler:

  1. Turabinin asıl mesleği nedir?
  2. Turabi hangi senelerde Survivorlara katıldı?
  3. Turabi Challenge kazandı mı?
  4. Turabinin boyu ne kadar?
  5. Survivor 2021 Şampiyon kim oldu?
  6. Turabi hangi yarışmayı kazandı?

Turabinin asıl mesleği nedir?

Turabi, 1986 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Turabi nin asıl mesleği dans üzerinedir fakat kendini delikanlı bir dövüşçü olarak tanıttıktan sonra medyaya striptiz yaptığı görüntüler dökülünce gerçekler ortaya çıkmıştır.

Turabi hangi senelerde Survivorlara katıldı?

Turabi, "Benimle Dans Eder misin?" ardından "Yetenek Sizsiniz Türkiye"ye katılarak performans sergileyen Turabi, 2014 yılında düzenlenen Survivor ve 2015 yılında Survivor All Star'ı da kazanarak büyük bir başarı ve fan kitlesi elde etti.

Turabi Challenge kazandı mı?

Survivor'dan sonra The Challenge'a katılan Turabi, burada da şampiyon olmuş, yaklaşık 5 milyon liralık ödülün de sahibi olmuştu.

Turabinin boyu ne kadar?

2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star'a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı. Turabi Çamkıran 180 boyunda ve 85 kilodur.

Survivor 2021 Şampiyon kim oldu?

Galataport İstanbul'da düzenlenen Survivor 2021'de canlı yarı final sonrası SMS oylamasına göre Poyraz ve İsmail adını büyük finale yazdırmıştı. Canlı SMS oylaması sonrası Acun Ilıcalı şampiyonu açıkladı. Büyük finalde Poyraz'ı geçen İsmail, Survivor 2021 şampiyonu oldu.

Turabi hangi yarışmayı kazandı?

Survivor'da iki kez şampiyon olan ve ardından ABD'nin en çok izlenen yarışma programı The Challenge'a katılan Turabi burada da şampiyon olarak büyük ödüle sahip oldu. 750.000 dolar (Yaklaşık 5 milyon TL) kazanan Turabi yaptığı açklamada "Türkiye adına savaşı ben Kazandım ve şampiyon oldum" derken Acun Ilıcalı'ya da ...