Hakan Taşıyan iyileşti mi?

İçindekiler:

  1. Hakan Taşıyan iyileşti mi?
  2. Hakan Taşıyan'ın neyi var?
  3. Hakan Taşıyan aslen nerelidir?
  4. Hakan Taşıyan neden hasta oldu?
  5. Sanatçı Hakan Taşıyan kaç doğumlu?
  6. Hakan Taşıyan niye hastalandı?

Hakan Taşıyan iyileşti mi?

4 aydır hastanede tedavi gören ve karaciğer naklinin ardından dün böbrek nakli ameliyatına giren sanatçı Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu açıklandı. Yapılan duyuruda "Böbrek nakli ameliyatımız da sağlık ekibimizin yoğun gayretleriyle başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Hakan Taşıyan'ın neyi var?

Organ yetmezliği hastalığına yakalanan Hakan Taşıyan, sosyal medyada da en çok konuşulan isimlerden oldu. Hakan Taşıyan'a ne oldu, hastalığı ne? Taşıyan'ın, acil olarak böbrek ve karaciğer nakli olması gerektiği duyuruldu.

Hakan Taşıyan aslen nerelidir?

HAKAN TAŞIYAN KİMDİR? Taşıyan, tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Annesi Trabzonlu, babası ise Diyarbakırlıdır. Küçük yaşlardan itibaren saza ilgi göstermiş ve çalmaya başlamıştır.

Hakan Taşıyan neden hasta oldu?

Ankara Şehir Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören Hakan Taşıyan için İzmir'de beyin ölümü gerçekleşen 45 yaşındaki hastanın karaciğeri uygun bulundu. Operasyonla alınan karaciğer perşembe akşamı Ankara Şehir Hastanesi'ne getirilerek Taşıyan'a nakledildi.

Sanatçı Hakan Taşıyan kaç doğumlu?

Hakan Taşıyan
Doğum
MilliyetTürk
MeslekŞarkıcı, oyuncu
Etkin yıllar1996-günümüz
2 satır daha

Hakan Taşıyan niye hastalandı?

Ankara Şehir Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören Hakan Taşıyan için İzmir'de beyin ölümü gerçekleşen 45 yaşındaki hastanın karaciğeri uygun bulundu.