Mazeretli kayıt nedir AÖF?

İçindekiler:

  1. Mazeretli kayıt nedir AÖF?
  2. Mazeretli ders kaydi ne demek?
  3. AÖF Mazeretli kayıt ne zaman?
  4. Mazeretli ders Kaydı nereden yapılır?
  5. Atatürk Üniversitesi AÖF Mazeretli Ders Kaydı Nasıl Yapılır?

Mazeretli kayıt nedir AÖF?

AÖF kayıt yenileme tarihleri bu yıl 5-15 Ekim olarak belirlendi. Öğrenciler işlemlerini online sistem üzerinden tamamlayacaklar. Ücret ödemelerinden önce ders seçimi yapılması gerekiyor. AÖF mazeretli kayıtlar ise belirlenen sürede kaydını tamamlayamayanlar için alınacak.

Mazeretli ders kaydi ne demek?

Mazeretli kayıtlar genel olarak normal kayıt süresinin bitiminden sonraki bir kaç gün içerisinde yapılır. Açıköğretime kayıtta mazeret: Açıköğretim kayıt kılavuzuna göre normal kayıt süresinde kayıt yaptıramayanlar resmi bir mazeret belgesi göstererek kayıt yaptırabilirler.

AÖF Mazeretli kayıt ne zaman?

tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.

Mazeretli ders Kaydı nereden yapılır?

Öğrenci bilgi sisteminden ders kaydını kontrol eder. 1. Süresi içinde kaydını yenileyemeyen haklı ve geçerli mazereti olan öğrenci, akademik takvimde belirtilen mazeretli geç kayıt süresi içerisinde mazeretini belirten dilekçe ile öğrenci işleri birimine başvurur.

Atatürk Üniversitesi AÖF Mazeretli Ders Kaydı Nasıl Yapılır?

Normal ders kayıt döneminde ders kaydını yapamamış olan öğrenciler Enstitümüz Sayfasında Ortak Formlar başlığı altında yer alan EBE 26 Mazeretli Ders Kayıt Başvuru Formunu doldurarak Ana Bilim dalı Başkanlığı aracılığıyla Enstitü Müdürlüğüne başvurmaları halinde mazeretli Enstitü Yönetim Kurulu tarafından uygun ...