Göbek bandı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Göbek bandı nasıl kullanılır?
  2. Kosmo Slim nedir?
  3. Slim patch zayıflama bandı nasıl kullanılır?
  4. Titreşim bandı zayıflatır mı?
  5. Ncm Slimband nedir?
  6. Slim Style zayıflama bandı nereye takılır?
  7. Slim patch zayıflama bandı ne işe yarar?
  8. Ncm slim bant nasıl kullanılır?
  9. Sophorocoside nedir?
  10. OneMore B12 Bant nereye yapıştırılır?
  11. One More nelere iyi gelir?
  12. Slim bant nedir?

Göbek bandı nasıl kullanılır?

Kullanma Talimatı:
  1. Uygulanacak karın bölgesi çevresini ılık su ile temizleyip havlu yardımı ile kurulayın.
  2. Paketi açın ve Slim Patch Mıknatıslı Göbek Bandı'nı kapsayan kağıdı çıkarın.
  3. Doğrudan Göbek veya Guan-yuan noktası üzerine bandı uygulayın.
  4. Slim Patch Slim Göbek Bandı 12 saat kalmalı.
Daha fazla öğe...

Kosmo Slim nedir?

Kosmo Slim Göbek Bandı, tüm uzmanlar ve bilim adamlarınca da tavsiye edilen bir üründür. Güvenli ve sadece metabolizmanızı hızlandırarak kilo verdirmesi nedeniyle diğer ürünlerden farklıdır. Özellikle tüm Amerika ve Avrupa da zayıflama adına göbek bandını tavsiye etmektedir.

Slim patch zayıflama bandı nasıl kullanılır?

Paketi Açın Ve Slim Patch Mıknatıslı Göbek Bandını Kapsayan Kağıdı Çıkarın. Doğrudan Göbek Veya Guan-Yuan Noktası Üzerine Bandı Uygulayın. Slim Patch Slim Göbek Bandı 12 Saat Kalmalı. Kullandıktan Sonra Bandı Çıkartın 12 Saat Sonra,Yeni Bir Band Kullanın.

Titreşim bandı zayıflatır mı?

“Yağ hücresi idrarla atılmaz” Bel korseleri, bantları gibi titreşimli aletlerin yağları eritme yönünde bir yararı olmaz.

Ncm Slimband nedir?

NCM-Slimband kilo vermeyi destekleyici yardımcı bir üründür, Slimband'ı kullanırken diyetle birlikte uygulanması ve bol su tüketilmesi daha güzel bir sonuç alabilmek için gerekmektedir. Slimband vucudun doğal detoksifikasyon sürecini artırır ve metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olur.

Slim Style zayıflama bandı nereye takılır?

Slim Style Nereye Yapıştırılır? One More SlimStyle kilo kontrol bandının dört farklı yapıştırma noktası vardır. Temizlenmiş ve kurulanmış cilt yüzeyine omuz, sırt, bel ya da bacağa şekilde görüldüğü gibi yapıştırılır.

Slim patch zayıflama bandı ne işe yarar?

diyorsanız, çabalamadan ve bunaltıcı diyetler olmadan, oturduğunuz yerden sadece 30 günde düz bir karna kavuşmanıza yardımcı süper ürün SLİM PATCH. İştahınızı azaltır, tokluk hissinizi arttırır, metabolizmanızı hızlandırarak fazla kalorilerin yakılmasını sağlar.

Ncm slim bant nasıl kullanılır?

  1. Slimband aç karnına yemekten en az 3 saat sonra kullanılması tavsiye edilir. ...
  2. Silimband'ı yapıştırdıktan sonra uyuyuncaya kadar en az 2-3 lt su içilmesi tavsiye edilir. ...
  3. Silimband kullanırken gün içinde hafìf beslenip bol su tüketilmesi tavsiye edilir. ...
  4. Tavsiye edilen kullanım süresi en az 6 ile 8 saattir.

Sophorocoside nedir?

SophorocosideSophorocoside japonyada yetişen ve yüzyıllardan beri yağ özelliği ile tanınan bir bitkidir. Kapsaisin – Kapsaisin yüksek miktarda kırmızı biberde bulunan bir maddedir, selülitleri karsi kullanılır.

OneMore B12 Bant nereye yapıştırılır?

☑Unutkanlık : B12 plus ile birlikte tavsiye edilir sağ kürek kemiği ve boyun yanlarına uygulanır. ☑Fıtık ve üreme organlarında sorun olanlar: Kasık yanlarına ve üreme organın üstüne yapıştırılır.

One More nelere iyi gelir?

Transdermal yöntemi ile vücudun ağrıyan bölgelerinedirekt olarak bu genel ağrı giderici bileşenler verilir ve vücut ısısını veenerjisini kullarak hızlı rahatlama sağlar. Tamamen doğal bileşenlerdenoluştuğu ve ağız yolu ile alınmak yerine düşük miktarda direk ilgili bölgeyeuygulandığı için günlük kullanıma uygundur.

Slim bant nedir?

NCM SLİMBAND NEDİR ? Kilo verilmesi kanıtlanmıştır ve yağ yakıcı özelliğiyle eşi ve benzeri olmayan bir banddır. Yapılan klinik test sonuçlarında kullanıcıların bir ay içerisinde 4 ila 8 kilo arası verdikleri tespit edilmiştir.