AERIUS ne zaman içilmeli?

İçindekiler:

  1. AERIUS ne zaman içilmeli?
  2. Aria des ilacı ne işe yarar?
  3. Aerius kaç yaş kullanılır?
  4. Allerset günde kaç defa içilir?
  5. Alerjinin tedavisi mümkün mü?

AERIUS ne zaman içilmeli?

Tableti bütün olarak aç ya da tok karnına bir bardak su ile yutunuz. Tedavi süresi konusunda, doktorunuz sizdeki alerjik nezlenin tipini belirleyerek ne kadar süreyle AERIUS 5mg Film Tablet'i almanız gerektiğine karar verecektir.

Aria des ilacı ne işe yarar?

Gözlerde sulanma ve kaşıntı, burun akıntısı, hapşırık, ciltte döküntü ve kaşıntı gibi alerji semptomlarını azaltmaya yardımcı olur. Etken maddesi desloratadin, vücudun alerjik reaksiyon sırasında salgıladığı doğal bir madde olan histamini bloke ederek çalışır.

Aerius kaç yaş kullanılır?

Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: AERIUS sadece erişkinler ve 12 yaş ve üzerindeki çocuklarda kullanılmaktadır. Yaşlılarda kullanımı: AERIUS'un etkinlik ve güvenliliği yaşlılarda henüz belirlenmemiştir.

Allerset günde kaç defa içilir?

6-12 yaş arasındaki çocuklarda: Günde iki kez 5 mg (günde iki kez 1/2 tablet) 12 yaş üstü ergen ve erişkinlerde: Günde bir kez 10mg (1 tablet) uygulanır. Uygulama yolu ve metodu: ALLERSET®ağızdan kullanım içindir.

Alerjinin tedavisi mümkün mü?

Alerjik rinit (alerjik nezle), alerjik astım, alerjik konjuktivit (göz alerjisi) ve arı alerjisinin tedavisinde en etkili yöntemdir. Günümüzde alerjik rinitin astıma ilerleyişini durdurabilme potansiyeli olan tek tedavi şekli alerjen spesifik alerji aşısıdır.