Dominos internet sipariş nasıl verilir?

İçindekiler:

  1. Dominos internet sipariş nasıl verilir?
  2. Dominos sıcak takip nasıl yapılır?
  3. Dominos kac dk gelir?
  4. Dominos gece kaça kadar açık?
  5. Dominos Pizza ne zaman kapaniyor?
  6. Domino's pizza'nın Türkiye'de kaç şubesi bulunmaktadır?

Dominos internet sipariş nasıl verilir?

dominos.com.tr`ye üye ol, ilk siparişini ver, karşına çıkan kolay sipariş alanından profilini oluştur. Eğer daha önce dominos.com.tr üzerinden alışveriş yaptıysan eski siparişlerim bölümünden de kolay sipariş profili oluşturabilirsin.

Dominos sıcak takip nasıl yapılır?

Artık Domino's'tan eve servis olarak verdiğiniz siparişleri, dominos.com.tr'den ya da Domino's Pizza mobil uygulaması üzerinden, restorandan çıkıp size ulaşmasını Sıcak Takip butonunu tıklayarak gerçek zamanlı takip edebileceksiniz.

Dominos kac dk gelir?

Domino's Pizza, 30 dakikada teslim garantisi veren ve bu sözün arkasında duran ilk markadır. Siparişinizin 30 dakikadan geç teslim edilmesi durumunda Domino's Pizza'nın maksimum yükümlülüğü sipariş başına menüdeki en yüksek fiyatlı ürün kadardır.

Dominos gece kaça kadar açık?

Dominos Pizza her gün saat 00:00'a kadar hizmet vermekte. Bazı şubeler gece saat 02:00'a kadar hizmet verirken kimi şubeler ise 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Tüm Dominos Pizzaların çalışma saatleri, 10.00 ile 24.00 arasındadır.

Dominos Pizza ne zaman kapaniyor?

Bazı şubeler gece saat 02:00'a kadar hizmet verirken kimi şubeler ise 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Tüm Dominos Pizzaların çalışma saatleri, 10.00 ile 24.00 arasındadır. Yani bütün Dominos Pizza şubeleri her günün 14 saati aktif olarak hizmet verir.

Domino's pizza'nın Türkiye'de kaç şubesi bulunmaktadır?

1996 yılında Türkiyede ilk şubesini Istanbul, Ulus'ta açan Domino's Pizza Türkiye olarak şu an, İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa başta olmak üzere 69 ile yayılmış 530 şubemiz ile Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyoruz.