Kunduz eğitmenleri ne kadar kazanıyor?

İçindekiler:

  1. Kunduz eğitmenleri ne kadar kazanıyor?
  2. Kunduz uygulaması ne kadar?
  3. Kunduz uygulaması ücretsiz mi?
  4. Kunduzda kimler eğitmen olabilir?
  5. Kunduz kaç dk sürer?
  6. Kunduzda nasıl özel ders verebilirim?
  7. Kunduz değerlendirme süresi nedir?
  8. Kunduz kaç soru reddetme?
  9. Kunduz özel ders Kaç Lira?
  10. Kunduz aylık kaç para?

Kunduz eğitmenleri ne kadar kazanıyor?

Kunduz sizlere hazırladığınız çözüm başına 0,5₺ kazanabileceğiniz bir gelir modeli sunar. Kaynak sınırı olmaksızın çok fazla sayıda soru tipini inceleme fırsatı! Zorunlu çalışma saatleri veya aylık alt/üst limitler yoktur, dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden, dilediğiniz dersten, dilediğiniz kadar çözün!

Kunduz uygulaması ne kadar?

Standart üyelikte aylık ücret 69,99 TL, indirimli 49,99 TL olarak ücretlendiriliyor ve 100 soru hakkınız bulunuyor. Sınırsız üyelikte ise aylık 99,99 TL, indirimli 64,99 TL fiyatıyla karşımıza çıkıyor. Sınırsız üyelikte sınırsız soru hakkınız var.

Kunduz uygulaması ücretsiz mi?

Kunduz ücretli mi? Siz öğrencilerin sorularının kaliteli ve hızlı çözülmesi için 10.000'den fazla eğitmenimiz çalışıyor, eğitmenlerimizin emeğinin karşılığını verebilmek adına farklı ücretlerde paketlerimiz bulunuyor. Sen bir paket almadığın sürece senden herhangi bir ücret çekilmez, bu konuda için rahat olsun.

Kunduzda kimler eğitmen olabilir?

Kunduz'da destek verilen 18 alandan en az birinde sorulara kaliteli ve güvenilir çözümler hazırlayabilen üniversite öğrencisi ya da üniversite mezunu olan herkes Kunduz Eğitmeni olabilir.

Kunduz kaç dk sürer?

Kunduz'da size gelen her soru için 20 dakika çözüm süreniz bulunmaktadır. 20 dakika içerisinde yanıtı gönderilmeyen sorular başka bir eğitmene atanmak üzere soru havuzuna geri gönderilir. Zaman aşımına uğrayan her soru için kazancınızdan 0.20 kuruş eksiltilir.

Kunduzda nasıl özel ders verebilirim?

ÖZEL DERS AL butonuna tıkla, dilediğin dersi, konuyu ve o konudaki seviyeni seçerek nasıl bir ders işlemek istediğini belirle. Müsait olduğun zamanları belirle ve sana önerdiğimiz alanında uzman eğitmenlerin profillerini inceleyerek sana en uygun eğitmeni seç.

Kunduz değerlendirme süresi nedir?

Kunduz'da soru çözümlerinize ait istatistiklere ulaşabileceğiniz bir ekran vardır. ... Eğer öğrenci 24 saat içerisinde çözümü değerlendirmezse o sorudan 0,40₺ kazanırsınız.

Kunduz kaç soru reddetme?

Yukarıdaki görselde bulunan "REDDET" butonunu kullanarak soruları reddedebilirsiniz. Her Kunduz eğitmeninin bir takvim ayı boyunca 200 reddetme hakkı vardır. Ayrıca takvim ayı boyunca 200'den fazla soru çözen eğitmenlerimizin çözdükleri soru sayısı kadar reddetme hakları mevcuttur.

Kunduz özel ders Kaç Lira?

Kunduz'da satın alınan özel ders bir öğretmene ya da bir branşa bağlı yapılmıyor. İstediğin dersten istediğin zaman ders satın alabilirsin. Kunduz'da tüm dersler sabit ücret 60₺'dir. Ayrıca bir öğretmenden alacağın ilk özel dersin %50 indirimli sadece 30₺ olacaktır.

Kunduz aylık kaç para?

Sınırsız soru paketi ile çözülmemiş sorun kalmasın. 66,66₺ x 9 ay olarak hesaplanır. 2-3 taksit seçenekleri mevcuttur. 66,66₺ x 9 ay olarak hesaplanır. 2-3 taksit seçenekleri mevcuttur.