Aras Kurye kac gunde gelir?

İçindekiler:

  1. Aras Kurye kac gunde gelir?
  2. Aras Kargo ile Aras Kurye aynı mı?
  3. Aras Kurye kime ait?
  4. Aras kurye kaça kadar çalışıyor?
  5. Aras kurye hafta sonu çalışıyor mu?
  6. Aras Kurye saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
  7. Aras Kurye nereye şikayet edilir?
  8. Aras Kurye kaça kadar dağıtım yapıyor?
  9. Aras Kurye hafta sonu çalışıyor mu?
  10. Aras Kurye Pazar günü dağıtım yapıyor mu?
  11. Aras Kurye cumartesi çalışıyor mu?
  12. Aras Kargo en son kaça kadar dağıtım yapıyor?
  13. Aras Kargo akşam kaça kadar dağıtım yapıyor?
  14. Aras Kargo şubeye nasıl bağlanır?

Aras Kurye kac gunde gelir?

Gönderinizi 0-600 km arası mesafeler için 1 günde, 600 km ve üstü olan mesafelere ise 2 gün içinde teslim etmekteyiz. Operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapılan mevkii ya da yerleşim birimleri mobil alan olarak tanımlanmaktadır.

Aras Kargo ile Aras Kurye aynı mı?

Fark yok, sadece kuryenin daha hızlı olması lazım kağıt üzerinde. Buradan gönderi takip veya müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Aras Kurye kime ait?

Şirketin yüzde 75'i Aras Ailesi'nde, kalan yüzde 25 hisse ise Avusturyalı ortakta bulunuyor. Aras Kargo 1979 yılında Celal Aras tarafından kuruldu. araçlık filosu, 825 şubesi ve 12 bin çalışanı bulunan Aras Kargo'nun kurucusu Şubat 2008'de vefat etti.

Aras kurye kaça kadar çalışıyor?

ARAS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ Aras Kargo şubeleri çalışma yani mesai saatleri hafta içi pazartesiden, cuma gününe kadar 08:30 ile 18:00 arasındadır. Hafta sonları ise cumartesi 08:30 ile 13:00 arasında şubeler hizmet vermektedir. Pazar günleri ise tüm şubeler kapalıdır.

Aras kurye hafta sonu çalışıyor mu?

E-Ticaret gönderileriniz Pazar dahil olmak üzere haftanın yedi günü teslim edilir.

Aras Kurye saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

Aras Kargo çalışma saatleri: Aras Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında çalışıyor. Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor.

Aras Kurye nereye şikayet edilir?

Aras Kurye müşteri hizmetleri numarası 0(850) 210 25 25'tir. Diğer Aras Kurye iletişim kanalları, bunlarla ilgili şikayet ve yorumlar için ise buraya tıklayarak Şikayetvar'ı ziyaret edebilirsiniz.

Aras Kurye kaça kadar dağıtım yapıyor?

Aras Kargo çalışma saatleri: Aras Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında çalışıyor. Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor.

Aras Kurye hafta sonu çalışıyor mu?

E-Ticaret gönderileriniz Pazar dahil olmak üzere haftanın yedi günü teslim edilir.

Aras Kurye Pazar günü dağıtım yapıyor mu?

Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Aras Kurye cumartesi çalışıyor mu?

Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00'da başlar ve kapanış saati olan 18.00'a kadar hizmet vermeye devam eder. ARAS KARGO HAFTA SONU AÇIK MI? Hafta sonu cumartesi günleri 09:30'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Aras Kargo en son kaça kadar dağıtım yapıyor?

ARAS KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ Aras Kargo hafta içi saat 18:00'e, cumartesi günü ise saat 15:00 'e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir fakat çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır, bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne kalabilir.

Aras Kargo akşam kaça kadar dağıtım yapıyor?

Aras Kargo hafta içi saat 18:00'e, cumartesi günü ise saat 15:00 'e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir fakat çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır, bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne kalabilir.

Aras Kargo şubeye nasıl bağlanır?

Aras Kargo Müşteri Hizmetleri Direk Operatöre Bağlanma Aras Kargo müşteri hizmetlerine direk olarak bağlanmak mümkündür. Bunu sağlamak adına öncelikle 444 25 52 numarası aranmalıdır. Ardından 0 tuşlanarak müşteri hizmetleri temsilcisine direk bağlanılabilir.