Iş bankası milleri nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. Iş bankası milleri nerede kullanılır?
  2. Maximiles Kart limiti ne kadar?
  3. Maximiles MaxiPuan nerelerde kullanılır?
  4. Gratis te MaxiPuan geçiyor mu?
  5. Iş bankası müşteri limiti nedir?
  6. Kredi kartı MaxiPuan puan nasıl kullanılır?
  7. Kullanılabilir müşteri limiti ve kart limiti nedir?

Iş bankası milleri nerede kullanılır?

Maximum üye işyerlerinde Maximiles'ınızla yaptığınız alışverişlerden kazandığınız MaxiPuanları birebir değerde MaxiMile çevirerek uçak bileti alımında kullanabilirsiniz. * Bir başka deyişle, İstanbul – İzmir için bulduğunuz 300 TL'lik yurt içi uçak bileti için kullanmanız gereken MaxiMil tutarı 300 MaxiMil'dir.

Maximiles Kart limiti ne kadar?

İş bankası Maximiles kredi kartı kullanıyorum. Limiti 20.000 TL'dir.

Maximiles MaxiPuan nerelerde kullanılır?

MaxiPuanlarınızı fiziki Maximum işyerlerinde kullanabilirsiniz: Kazandığınız MaxiPuanları fiziki Maximum üye kuruluşlarında yapacağınız alışverişlerde para yerine kullanabilirsiniz.

Gratis te MaxiPuan geçiyor mu?

Gratis'te 120 TL ve üzeri alışverişe 20 TL MaxiPuan!

Iş bankası müşteri limiti nedir?

Müşteri limiti uygulaması sayesinde, birden fazla İş Bankası kredi kartınız olduğunda kartlarınızı tek bir limit üzerinden takip edebilirsiniz. ... Gold kartınızı yalnızca 8.000 TL'ye kadar, klasik kartınızı limit aşımı uygulaması dışında 5.000 TL'ye kadar kullanabilirsiniz.

Kredi kartı MaxiPuan puan nasıl kullanılır?

MaxiPuan kullanımı için üye işyerinin hangi alanda hizmet verdiği de önemli değil. Giyim, yeme-içme, seyahat, market gibi farklı alanlarda hizmet veren işyerlerinde ödemeyi MaxiPuan'la yapacağınızı belirtmeniz halinde puanlarınızı kullanabilirsiniz. Ne kadar maxipuanınız olduğunu buradan kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Kullanılabilir müşteri limiti ve kart limiti nedir?

Müşteri Limiti: Tüm asıl ve ek şahıs kredi kartlarınızla nakit çekme ve alışveriş işlemlerinde kullanabileceğiniz azami tutarı gösterir. Kart limitlerinizin toplamı müşteri limitinizi aşabilir, ancak kart bakiyelerinizin toplamı müşteri limitinizi aşamaz.