LPG ruhsata işletme ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. LPG ruhsata işletme ücreti ne kadar?
  2. Araç tüp muayenesi nerede yapılır?
  3. Araç muayenesine giderken neler gerekli?
  4. LPG ruhsata Işletilmezse ne olur?

LPG ruhsata işletme ücreti ne kadar?

İşte 2021 yılı itibariyle aracınıza LPG işletirken ödeyeceğiniz tutarlar: Muayene ücreti: 372,88 TL. Egsoz Emisyon Ücreti: 90 TL. Noter Ruhsat İşlem Ücreti: 301 TL.

Araç tüp muayenesi nerede yapılır?

LPG li araçların periyodik muayeneleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın belirlediği standartlara uygun şekilde yapan TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonlarında yaptırılıyor. 197 sabit ve 73 adet gezici olmak üzere toplam 270 istasyondan birinde aracınızın muayenesini yaptırabilirsiniz.

Araç muayenesine giderken neler gerekli?

Ruhsat, trafik sigortası poliçesi, egzoz gazı ölçüm muayene belgesi ve muayeneye getirilen aracın ruhsattaki sahibi başka bir gerçek kişi ise aracı getiren kişinin T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanı, pasaport ya da ehliyet gibi belgelerden birisi bulundurulması gereken belgelerdir.

LPG ruhsata Işletilmezse ne olur?

LPG Ruhsata İşletilmezse Ceza Alınır Mı? Genellikle, LPG takıldığı günden itibaren 30 gün içinde bu işlemin arabanın ruhsatına işlenmesi gerekmektedir. Aksi halde ceza yazılma ihtimali olabilir. Herhangi bir değişiklik yapmanız için ruhsata LPG tanımlaması şarttır.