Pınar Yoğurt doğal mı?

İçindekiler:

  1. Pınar Yoğurt doğal mı?
  2. Pınar Doğal Yoğurt kaç kalori?
  3. Pınar yoğurt kimin?
  4. 1 kilo yoğurttan ne kadar süzme yoğurt çıkar?
  5. Koyun Yoğurdu neye iyi gelir?

Pınar Yoğurt doğal mı?

Pınar Yoğurt'un sütü, Türkiye'nin en lezzetli ve doğal sütlerine sahip köylerinden toplanır. Kaliteli ve lezzetli süt, titiz kontrollerden geçer. Geleneksel damak zevkimize uygun olarak el ve hava değmeden en hijyenik koşullarda üretilen Pınar Yoğurt, üretiminden sofralarımıza gelene kadar tam 88 kontrolden geçer.

Pınar Doğal Yoğurt kaç kalori?

100 g içinde 58 kadar kalori mevcut.

Pınar yoğurt kimin?

Pınar Yaşar Holding'e ait, Avrupa ve Türkiye'nin en büyük mandıra ürünü, süt ürünleri, yoğurtlar, peynir, süzme yoğurt, kaymak, kefir, krema, çökelek, tereyağı, süt, su, işlenmiş et markalarından biridir.

1 kilo yoğurttan ne kadar süzme yoğurt çıkar?

1 kg yoğurt 24 saat süzüldüğü zaman 600 gr yoğurt suyu ve 400 gr süzme yoğurt çıkıyor. Cheesecake tarifinde kullandığımız süzme yoğurt böyle hazırlandı. Çoğu salata için sadece 1-2 saat süzülmüş yoğurt da işinizi görür. Çıkan yoğurt suyunu atmıyoruz.

Koyun Yoğurdu neye iyi gelir?

Koyun yoğurdunun vücuda sağladığı diğer faydaları arasında çocuklarda zihinsel gelişimi desteklemesi, kas yapısını güçlendirmesi, tiroit bezlerini çalıştırması, mide asidini ve vücut dengesini sağlaması, ağız kokusunu gidermesi, cilt güzellik sırlarının bir numarası olması yer almaktadır.