Assan Alüminyum ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Assan Alüminyum ne iş yapar?
  2. Assan Alüminyum nasıl bir firma?
  3. Assan Alüminyum kime ait?
  4. Kibar Holding sahibi kim?
  5. Assan Fabrikası Nerede?
  6. Assan Alüminyum ne zaman kuruldu?
  7. Assan GIDA hangi marka?
  8. Assan Hanil ne demek?
  9. Kibar Holding kaç yılında kuruldu?
  10. Hyundai izmit kimin?

Assan Alüminyum ne iş yapar?

Global yassı alüminyum sektörünün öncü üreticilerinden Assan Alüminyum, 1500'ü aşkın çalışanı ile rulo, levha, folyo ve boyalı alüminyum ürünleriyle ambalaj, distribütör, inşaat, dayanıklı tüketim, otomotiv ve ısıtma-soğutma gibi bir çok sektöre hizmet vermektedir.

Assan Alüminyum nasıl bir firma?

İstanbul Tuzla ve Kocaeli Dilovası tesislerinde Kibar Holding çatısı altında üretim yapan Assan Alüminyum, yassı alüminyum sektöründe yıllık 300 bin tonluk kurulu levha ve folyo kapasitesi ve rulo boyama tesislerinde yıllık 60 bin ton alüminyum boyama kapasitesi ile Türkiye'nin lider kuruluşudur.

Assan Alüminyum kime ait?

Kibar Holding - Hakkımızda - Assan Alüminyum.

Kibar Holding sahibi kim?

1982 yılından itibaren Kibar Grubunun her kademesinde görev alan Ali Kibar, Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam etmektedir.

Assan Fabrikası Nerede?

Fabrika: Kepekler Mahallesi Sivritepe Mevkii, Susurluk, Balıkesir/Türkiye. + 14 15.

Assan Alüminyum ne zaman kuruldu?

1988 yılında faaliyete geçen Assan Alüminyum A.Ş, 250.000 ton kurulu kapasitesiyle Türkiye'nin 1, Avrupa'nın 7. büyük yassı haddelenmiş alüminyum üreticisi konumunda yer alıyor. 2013 yılında ISO 500'de 56. sıradadır.

Assan GIDA hangi marka?

Kibar Holding tarafından 1998 yılında kurulan Assan Foods, modern altyapısı ve ileri teknoloji donanımı ile, salça üretiminde kullanılan sanayi domatesinin en yoğun yetiştirildiği bölge olan Karacabey Ovası'nın yanında, Susurluk'ta faaliyetlerine başlamıştır.

Assan Hanil ne demek?

Assan Hanil, sürücü ve yolcu koltuklarının yanı sıra, kapı panelleri, ön ve arka tamponlar, enstrüman panel, konsol, halı, radyatör taşıyıcı, şişirme parçalar, torpido, tavan, iç ve dış plastik parçaların üretimini gerçekleştirmektedir.

Kibar Holding kaç yılında kuruldu?

1972 Kibar Holding/Kuruluş

Hyundai izmit kimin?

Şirketin internet sitesinde yer alan bilgiye göre Hyundai Assan; yüzde 70 Hyundai Motor Company ve yüzde 30 Kibar Grubu ortaklığıyla yönetiliyor. Yönetim Kurulu Başkanlığı da Ali Kibar tarafından yürütülüyor. Hyundai İzmit fabrukasında üretilen i10 ve i20 modelleri 40 ülkeye ihraç ediliyor.