Comu e posta nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Comu e posta nasıl girilir?
  2. Comu ne?
  3. Çomü neresi?
  4. Çomü ne demek?
  5. UBYS Çomü nedir?
  6. Çomü işletme nerede?
  7. DTCF açılımı nedir?
  8. Çomü 2020 2021 kayıtları ne zaman başlıyor?

Comu e posta nasıl girilir?

Öğrencilerimiz için öğrenci-no@ogr.comu.edu.tr eposta adresi tüm öğrencilerimiz için açılmıştır. Parolası ÜBYS parolası ile aynıdır. Kullanıcı adı sadece öğrenci numarasıdır. https://ogr.comu.edu.tr adresinden eposta gelen kutularına ulaşabilirler.

Comu ne?

ÇOMÜ Hakkında Kısa Bilgi: 1992 yılında kurulmuş bir devlet üniversitesidir. Yukarıda da belirtildiği gibi Çanakkale'de bulunmaktadır. ... Çanakkale'nin çeşitli ilçelerinde MYO'ları bulunmakta olan bu üniversitenin sloganı "Dünyanın en güzel üniversitesi"dir.

Çomü neresi?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Türkiye'nin Çanakkale ilinde yer alan devlet üniversitesidir.

Çomü ne demek?

ÇOMÜ | Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi.

UBYS Çomü nedir?

ÇOMÜ akademisyenlerine ve personeline sunulan ubys , eduroam , kütüphane ve dosya paylaşım sistemi gibi hizmetlere erişim için kullanabileceğiniz bir hesap yönetim sistemidir.

Çomü işletme nerede?

Lütfen Bekleyiniz
E-posta :sbf@comu.edu.tr
Telefon 2 :Öğrenci İşleri Dahili: 12094
Faks :
Adres :Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü 17100 ÇANAKKALE / MERKEZ
Sosya Medya :
1 satır daha

DTCF açılımı nedir?

"Beğeniyle izlediğim Ankara ekinde, DTCF kısa adıyla da bilinen fakülte maalesef Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi şeklinde yazılmaktadır.

Çomü 2020 2021 kayıtları ne zaman başlıyor?

15.10.2021 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri (Diş Hekimliği Fakültesi,Turizm Fakültesi, Tıp Fakültesi hariç) tüm enstitü, fakülte ve yüksekokullar için 04 - 08 Ekim 2021​ tarihleri arasında yapılacaktır.