Samsung ekran testi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Samsung ekran testi nasıl yapılır?
  2. *# 0 *# Samsung ne işe yarar?
  3. Telefon test nasıl yapılır?
  4. Samsung Device Test Nedir?
  5. *# 0 *# yazınca ne oluyor?
  6. Telefona nasıl iyi bakılır?
  7. Samsung Members ne işe yarar?
  8. Cihaz bakım nedir?
  9. *# 30 ne işe yarar?
  10. *# 21 kodu ne işe yarar?

Samsung ekran testi nasıl yapılır?

Samsung Galaxy akıllı telefonlarda cihazın ekranını test edebilmeniz için *#0*# kodunu girmeniz ve ardından arama butonuna basmanız gerekmektedir.

*# 0 *# Samsung ne işe yarar?

2- Genel Test Modu: *#0*# Bu kod sadece Android (Genellikle Samsung telefonlarda) cihazlarda çalışıyor. Telefonunuzun arama kısmına yazdığınız takdirde belli testleri yapabilirsiniz.

Telefon test nasıl yapılır?

Android cihazlarda ise arama kısmına Genel Test Kodu olan *#0*# tuşlandıktan sonra burada çıkan adımları takip edip ekrana, sese ve daha birçok özelliğin kontrolü yapılabiliyor.

Samsung Device Test Nedir?

Samsung test kodu kurulum yapmaya gerek kalmadan cihazınızın ekran, hoparlör, sensör ve mikrofon verilerini test etmenizi sağlar. Bir çok kullanıcı için önemli olan bu kodların özellikle ikinci el cep telefonları alışverişlerindeki önemi büyüktür. Çünkü bu testlerde cihazın temel durumunun incelenmesi mümkün olabilir.

*# 0 *# yazınca ne oluyor?

Örnek olarak Samsung Galaxy S5 telefondaki gizli servis menüsüne erişmek için önce cihazdaki "Arama/Telefon" tuşuna basıp, sonra " *#0*# " (tırnak işaretleri olmadan olmadan) yazıyorsunuz. ... Ayrıca menüden telefonun hızölçer, barometre, parlaklık, jiroskop ve benzer sensörleri de test edilebiliyor.

Telefona nasıl iyi bakılır?

Akıllı Telefonu Verimli Kullanmanın 10 Yolu
  1. 1- Şarja dikkat etmek gerekiyor.
  2. 2- Gece yatarken çok yakınımızda durmamasından fayda var.
  3. 3- Uzmanlar uyarıyor.
  4. 4- Klozetten daha fazla bakteri bulundurduğu efsanesi doğru.
  5. 5- Kullanılmayan uygulamaları silin.
  6. 7- Kılıf seçimi önem taşıyor.
  7. 8- Kaybolmanıza lüzum yok.
Daha fazla öğe...•BE

Samsung Members ne işe yarar?

Samsung Members uygulaması, Samsung kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran, Samsung'a hızlıca ulaşmalarını sağlayan bir asistan uygulamasıdır. Nereden İndirebilirim? Samsung Members Uygulamasını Google Play Store'dan indirebilirsiniz. Bir tıkla Çağrı Merkezini arayabilir.

Cihaz bakım nedir?

Samsung cihazlarda bulunan Cihaz Bakımı Uygulamasını kullanarak cihazınızın performansını kolayca artırabilir; hafıza, depolama, cihaz güvenliği ve pil özellikleri üzerinde ayarlamalar yapabilirsiniz.

*# 30 ne işe yarar?

*#30# kodunu tuşlarsanız numaranızı gizleyebilirsiniz gibi birçok paylaşım var. ... 6- Kendi Konuşmalarınızı Dinleyin; Yalnızca android telefonlarda geçerli olduğu iddia edilen bu özelliğe göre, *#*#8351#*#* kodunu tuşlayarak son 20 telefon görüşmesindeki kendi konuşmalarınıza ulaşabiliyorsunuz.

*# 21 kodu ne işe yarar?

*#21# Bu kodla aramalarınızın, mesajlarınızın ve diğer verilerinizin yönlendirilip yönlendirilmediğini öğrenebilirsiniz. Bilgilerin aktarıldığı yerler değil yönlendirme durumu gösterilir.