Arı Sütü polen neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Arı Sütü polen neye iyi gelir?
  2. Datça arı sütü nasıl kullanılır?
  3. Arı sütü bal polen propolis karışımı ne ise yarar?
  4. Propolis hangi kansere iyi gelir?
  5. Polen ne kadar süre kullanılmalı?

Arı Sütü polen neye iyi gelir?

Arı sütünün sağlığa faydaları arasında; kemoterapide yardımın yanı sıra belirli kanser türlerini önleme, kan basıncı düşürme, kısırlığı tedavi etme, kolesterol seviyelerini düşürme, karaciğeri koruma, iltihabı azaltma, sindirim bozukluklarını iyileştirme, erken yaşlanmayı önleme, kilo vermeye yardımcı olmak sayılabilir ...

Datça arı sütü nasıl kullanılır?

Arı sütü Nasıl kullanılır ( Kullanım Şekilleri ) Tüketim aç karnına yapılmalı ve en az 10 dakika geçmeden üzerine birşey yenilmemelidir. arısütü, bal, çekilmiş keten tohumu gibi öğeleri arzularına göre çeşitli oranlarda karıştırıp kullanabilirler. Günün iki ucunda iki defa kullanımı tavsiye edilmektedir.

Arı sütü bal polen propolis karışımı ne ise yarar?

Arı sütü, propolis, bal, polen karışımı vücudu canlandırmak için güzel bir etki sinerjisi sağlar. Bu karışımın faydaları ise şöyledir: Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan antibiyotik maddeler içerir. B vitaminleri, mineraller, karbonhidratlar ve proteinler içerir.

Propolis hangi kansere iyi gelir?

Propolisin Antitümör Özelliği Araştırmacılar; akciğer, karaciğer, baş boyun, meme, rahim, tiroid, pankreas, mide ve bağırsak gibi çeşitli kanser türlerinde düzenli olarak, propolis özütü kullanımını önermektedirler.

Polen ne kadar süre kullanılmalı?

Bunun yanı sıra diğer önemli nokta ise, polenin günde ne kadar tüketildiğidir. Çocuklar günde en az 12 tatlı kaşığı polen tüketebilirler. Yetişkinler ise günde 24 tatlı kaşığı tüketebilir. Tüm besinlerde olduğu gibi polen tüketiminde de aşırıya kaçmamak önemlidir.