Pttcell kalan bakiye nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Pttcell kalan bakiye nasıl öğrenilir?
  2. Pttcell Paketimde ne kadar kaldı?
  3. Bakiye sorgulama nasil yapilir?
  4. Pttcell sahibi kim?
  5. Pttcell sil süpür var mi?
  6. PTT Türk Telekomun mu?
  7. Bim yeni hat ne kadar?
  8. Pttcell hediye veriyor mu?

Pttcell kalan bakiye nasıl öğrenilir?

Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için *123#'yi tuşlayarak arama yapmanız yeterli. Arama sonucu, telefonunuzun ekranında bakiyenizi görürsünüz. 9333'ü arayarak: Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için 9333'ü aramanız yeterli.

Pttcell Paketimde ne kadar kaldı?

Kalan Kullanım Hakkı Sorgulama Kalan miktar sorgulaması için KALAN 5000SMS yazarak 1788'e ücretsiz SMS gönderilmesi yeterlidir. Ayrıca *124# tuşlanarak öğrenilebilir veya 9333 aranabilir.

Bakiye sorgulama nasil yapilir?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 4. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz.

Pttcell sahibi kim?

Türk Telekom ve PTT A.Ş., mobil iletişim hizmetleri kapsamında, 2013'te başlattıkları stratejik iş birliklerini 5 yıl daha sürdürme kararı aldı. Gerçekleştirilen iş birliği anlaşması kapsamında, Pttcell'in mobil şebeke ve teknik altyapısı, 2022 yılına kadar Türk Telekom tarafından sağlanmaya devam edecek.

Pttcell sil süpür var mi?

Kampanyaya kayıt gerekmemektedir. Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. ... Kampanyadan Pttcell faturasız bireysel müşteriler yararlanabilir.

PTT Türk Telekomun mu?

Türk Telekom (tam adıyla Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi), tarihinde kurulan PTT'nin (eski adıyla Osmanlı Posta Nezareti) telekomünikasyon ve posta hizmetlerinin tarihinde birbirinden ayrılması sonucunda Türkiye'ye telekomünikasyon hizmetlerini sunmak amacıyla devlet tarafından kurulmuş ...

Bim yeni hat ne kadar?

Bımcell operatöründen yeni hat almak isteyen kişilerin öncelikle Bim mağazalarını ziyaret etmeleri gereklidir. Bu mağazalarda ise Bimcell Faturasız Hat fiyatı 85 TL olarak alınmaktadır. Yani bu mağazalara giden kişiler verecekleri bu ücret karşılığında Bimcell operatörünü abonesi olabileceklerdir.

Pttcell hediye veriyor mu?

Pttcell'den Yeni Hat alan abonelere özel HEDIYE 30 gün boyunca kullanabileceğiniz yurt içi her yöne 750 dakika, 750 SMS ve 25 GB cepten internet fırsatı için hattınız aktif olduktan sonra 30 Gün içerisinde PTTCELL BONUS yazıp 1788'e gönderebilirsiniz.