Gezici ISG araci nedir?

İçindekiler:

  1. Gezici ISG araci nedir?
  2. Gezici Mobil sağlık Hizmetleri nedir?
  3. Sağlık Tarama Aracı nedir?
  4. Mobil araç nedir?
  5. Iş sağlığı ve iş güvenliği nedir?
  6. Mobil sağlık hizmeti ne demek?
  7. Mobil sağlık nasıl yapılır?
  8. Mobil hizmetler nelerdir?
  9. Mobil sağlık aracı ne işe yarar?
  10. Mobil sağlık uygulaması nedir?
  11. Mobil uygulama sağlık sektöründe hangi alanlarda kullanılıyor avantajları nelerdir?
  12. Akıllı sağlık Nedir?
  13. Google servisleri hangileri?

Gezici ISG araci nedir?

Gezici İSG araçlarında Akciğer filmi, Odyo, SFT, Hemogram, Tetanos, EKG, Açlık kan şekeri, Üre, Kreatinin; Portör Muayenesi vb. tektiler sıklıkla yapılmakta ve dolayısı ile işyerlerinde iş kayıplarını önleyerek hızlı sonuç alınmasını sağlamaktadır. ...

Gezici Mobil sağlık Hizmetleri nedir?

Mobil Sağlık Hizmeti; İşyerlerinin çalışanlarına meslek hastalığı ile ilgili belirli periyotlar da yaptırmaları gereken tıbbi tahlil ve tetkikleri kendi çalıştıkları yerde yapmalarına olanak sağlayan mobilize edilmiş bir sağlık hizmetidir.

Sağlık Tarama Aracı nedir?

Mobil Sağlık Tarama Aracı, hastaların herhangi bir rahatsızlık çekmeleri halinde kolaylıkla erişebilecekleri unsurlardır. Fatih medikal cihazlar kapsamında devreye giren söz konusu cihazlar, son dönemlerde oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Mobil araç nedir?

Mobil araç (Gezici İSG Tetkikleri) temel amacı meslek hastalığının işyeri ortamında çalışanlar üzerinde oluşturduğu etkileri gözlemlenmesi ve bu duruma karşı önlem alınmasıdır. Sağlık tetkikleri alanında en büyük desteği mobil sağlık araçları vermektedir.

Iş sağlığı ve iş güvenliği nedir?

İSG kısaltmasıyla iş hayatında yoğun olarak kullanılan iş sağlığı ve güvenliği tanımını yapacak olursak. "işyerinde işin yürütülmesi sırasında çeşitli nedenlerden kaynaklanan sağlığa zarar verebilecek koşullardan korunmak amacıyla yapılan sistemli ve bilimsel çalışmalardır" diyebiliriz.

Mobil sağlık hizmeti ne demek?

İşyerlerinden faaliyetlerine devam eden çalışanların, mobil bir araç vasıtasıyla, periyodik muayenelerinin yapılmasına olanak sağlayacak tahlillerinin alınması felsefesiyle hareket eden, ayağa götürülen sağlık hizmeti mobil sağlık hizmetleri olarak adlandırılmaktadır.

Mobil sağlık nasıl yapılır?

Mobilize edilmiş bir araçla işyerlerini ziyaret edip, yönetmeliklerde belirtilen tahlil ve incelemelerin yerinde yapılması mobil sağlık taraması olarak geçmektedir. Mobil sağlık taramasında fizyolojik testler ve laboratuar testlerinden mobil araçta mümkün olanlar yapılmaktadır.

Mobil hizmetler nelerdir?

Google Mobil Hizmetleri
  • 1.1 Gmail.
  • 1.2 Chrome.
  • 1.3 Google+
  • 1.4 Google Haritalar.
  • 1.5 YouTube.

Mobil sağlık aracı ne işe yarar?

İşyerlerinden faaliyetlerine devam eden çalışanların, mobil bir araç vasıtasıyla, periyodik muayenelerinin yapılmasına olanak sağlayacak tahlillerinin alınması felsefesiyle hareket eden, ayağa götürülen sağlık hizmeti mobil sağlık hizmetleri olarak adlandırılmaktadır.

Mobil sağlık uygulaması nedir?

Sağlık Bakanlığı'nın sunduğu “Merkezi Hekim Randevu Sistemi” mobil uygulaması, Android telefonunuz ve tabletiniz için özel olarak tasarlanmış olup, hem uygulamanın kendisi hem de randevu almak ücretsizdir. Uygulamanın kısa adı “MHRS Mobil” dir.

Mobil uygulama sağlık sektöründe hangi alanlarda kullanılıyor avantajları nelerdir?

Mobil uygulama dükkanları vasıtasıyla telefonlarımıza, dolayısıyla da hayatımıza entegre olan akıllı sağlık uygulamaları üreme sağlığı, sağlıklı beslenme, hastalık takibi, fiziksel aktivite ve bireysel sağlık kayıtlarının tutulması gibi konularda kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır.

Akıllı sağlık Nedir?

Akıllı sağlık, yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen, sağlık hizmetlerini iyileştiren, bireylerin sağlıkları ile ilgili farkındalıklarını artıran, sağlık verisini akıllı bir şekilde analiz edilmesini sağlayan uygulama ve hizmetlerdir.

Google servisleri hangileri?

Google Mobil Hizmetleri
  • 1.1 Gmail.
  • 1.2 Chrome.
  • 1.3 Google+
  • 1.4 Google Haritalar.
  • 1.5 YouTube.