Iş bankası kredi kartı ne zaman onaylanır?

İçindekiler:

  1. Iş bankası kredi kartı ne zaman onaylanır?
  2. Iş bankası yeni kart kaç günde gelir?
  3. Maximum Kart başvurusu nasıl yapılır?
  4. Kredi kartı gelmeden nasıl kullanılır?
  5. Iş bankası ek kart başvurusu nasıl yapılır?
  6. Kredi kartı onaydan kaç gün sonra gelir?

Iş bankası kredi kartı ne zaman onaylanır?

Kredi kartı başvurunuz genellikle 1-2 gün içerisinde, en fazla ise 1 hafta içinde sonuçlanır. Ayrıca kredi kartınız onaylandıktan sonra başvurunuzu takip eden 2 hafta içerisinde size ulaşır.

Iş bankası yeni kart kaç günde gelir?

1 hafta içerisinde teslim edilir.

Maximum Kart başvurusu nasıl yapılır?

Maximum Mobil'den Anında MaxiPara Kart'a başvurun! Uygulamadan başvuracağınız kartlar için; kartınızın fiziksel olarak basılmasını istemiyorsanız sadece dijital kart alarak da kullanabilir, dilerseniz kartınızın üzerinde isim bilgisi yer almadan da kart başvurusu yapabilirsiniz.

Kredi kartı gelmeden nasıl kullanılır?

Kredi Kartı gelmeden kullanma mümkün mü? Kredi kartı adresinize teslim edilmediyse de kullanma şansınız var. İnternet ve mobil bankacılık üzerinden sanal kart oluşturarak onaylanan ama evinize gelmeyen kartı kullanabilirsiniz.

Iş bankası ek kart başvurusu nasıl yapılır?

İsterseniz, yakınlarınız için ek kart başvurusu yaparak onların da Maximum Aidatsız Kart kullanmasını sağlayabilirsiniz. Maximum Aidatsız Kart'a Şubelerimiz aracılığıyla ya da AİDATSIZ yazıp boşluk bırakıp TCKN'nizi yazarak 4402'ye SMS ileterek başvurabilirsiniz.

Kredi kartı onaydan kaç gün sonra gelir?

İkamet edilen il ve ilçeye göre kredi kartının ulaşma süresi değişkenlik göstermekle birlikte yaklaşık 3 ila 10 gün arasında kredi kartı sahibine ulaşır. Ayrıca şube üzerinden teslim veya online kullanıma açma gibi alternatiflerle bazı bankalar aynı gün içerisinde kredi kartını kullanıma açıp teslim edebiliyor.