Nöbet ücreti kaç ek ders?

İçindekiler:

  1. Nöbet ücreti kaç ek ders?
  2. Öğretmenlerin ek ders ücretleri kaç lira oldu?
  3. Öğretmene Boş gününde nöbet verilir mi?
  4. Doğumdan sonra kaç ay nöbet tutmaz?
  5. Öğretmen Kaç Yaşında sonra nöbetten düşer?

Nöbet ücreti kaç ek ders?

Madde 9 - Eğitim faaliyetlerinde ek ders görevi verilen personelin nöbet tutmaları halinde her nöbet günü için 3 saat ek ders ücreti ödenir. Bu ödeme haftada 6 saati geçemez. Nöbet izninden yararlananlara bu ödeme yapılmaz.

Öğretmenlerin ek ders ücretleri kaç lira oldu?

Öğretmen ek ders ücret zammı enflasyon rakamlarına göre belirleniyor. Bu değerlendirmenin ardından, 2021-2022 sözleşmeli öğretmen ek ders ücreti 18,21 TL olarak belirlendi. Devlet okullarında çalışan ücretli ve kadrolu öğretmenlerin ek ders ücreti ise 21,46 TL oldu.

Öğretmene Boş gününde nöbet verilir mi?

MADDE 44 – (1) Bağımsız anaokulu ve uygulama sınıfı öğretmenleri kendi devrelerinde ve etkinlik saatleri dışındaki zamanlarda nöbet tutarlar. (2) Ana sınıfı ve özel eğitim sınıfı öğretmenlerine, boş geçen dersleri doldurma ve nöbet görevi verilmez.

Doğumdan sonra kaç ay nöbet tutmaz?

Ancak, kadın memurlara; tabip raporunda belirtilmesi hâlinde hamileliğin yirmidördüncü haftasından önce ve herhâlde hamileliğin yirmidördüncü haftasından itibaren ve doğumdan sonraki bir yıl süreyle gece nöbeti ve gece vardiyası görevi verilemez.

Öğretmen Kaç Yaşında sonra nöbetten düşer?

Sayılı ve 13.01.2010 tarihli kararıyla, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 80. maddesinde “hizmet süreleri bayanlarda 20 yıl, erkeklerde 25 yıl ve daha fazla olan öğretmenlere nöbet görevi verilmeyeceği yolundaki ibareye yer verilmemesine..” ilişkin düzenlemenin yürütmesi durdurmuştu.