Garanti Şeffaf Bonus Kart nedir?

İçindekiler:

  1. Garanti Şeffaf Bonus Kart nedir?
  2. Şeffaf Bonus Kart aidatı ne kadar?
  3. Bonus kart ücretli mi?
  4. Aynali bonus ne demek?
  5. Bonus kart kredi kartı mıdır?
  6. Bonus Platinum kart limiti ne kadar?
  7. 1 bonus kaç TL?
  8. BJK Bonus nedir?
  9. Bonus kredi kartı nasıl alınır?
  10. Platinum Kart nedir garanti?
  11. Platinum Kart nasıl alınır?
  12. Garanti Bankası kart aidatı var mı?

Garanti Şeffaf Bonus Kart nedir?

Şeffaf Bonus'unuzla taksitli alışverişin keyfini yaşarken, alışverişlerinizden bol bol bonus kazanır, kazandığınız bonuslarla Bonus Program Ortakları'nda bedava alışveriş keyfini yaşayabilirsiniz. Alışverişlerinizde BonusFlaş'tan QR ile ya da mobil ödemeyi tercih ederek %5 ekstra bonus kazanırsınız.

Şeffaf Bonus Kart aidatı ne kadar?

Faiz ve Ücretler
ÜrünYıllık Üyelik Bedeli*Ek Kart Yıllık Üyelik Bedeli*
Şeffaf Bonus158,50 TL79,00 TL
Şeffaf Bonus Gold184,50 TL92,00 TL
Şeffaf Bonus Platinum207,50 TL103,50 TL
Çevreci Bonus158,50 TL79,00 TL
29 satır daha

Bonus kart ücretli mi?

Bonus Flexi kredi kartı ile yıllık kart ücreti ödemeden (aidatsız) Türkiye'nin en yaygın işyeri ağında bol taksit ve bol bonus fırsatlarından yararlanın! ... BonusFlaş ile Bonus Flexi kredi kartı bilgileriniz, ödemeleriniz ve kampanyalar tek uygulamada, kontrolünüz altında.

Aynali bonus ne demek?

Aynalı Bonus Gold ile aylık 2.000 TL üzerindeki tüm harcamalarınızda % ekstra bonus kazanırsınız. ... Bir ay içerisinde kazanılabilecek ekstra bonus tutarı maksimum 20 TL, yıllık ekstra kazanım tutarı ise maksimum 100 TL ile sınırlıdır. Biriken bonusunuzla Bonus program ortaklarında bedava alışveriş yapabilirsiniz.

Bonus kart kredi kartı mıdır?

Bonus Ek Kart, Bonus'unuzun sunduğu imkanlardan sevdiklerinizin de yararlanmasını sağlayan ve sizin hesabınıza bağlı bir kredi kartıdır. Herhangi bir kredi kartı gibi kullanılabilir.

Bonus Platinum kart limiti ne kadar?

Faiz ve Ücretler
ÜrünYıllık Üyelik Bedeli*Ek Kart Yıllık Üyelik Bedeli*
Şeffaf Bonus Gold184,50 TL92,00 TL
Şeffaf Bonus Platinum207,50 TL103,50 TL
Çevreci Bonus158,50 TL79,00 TL
Çevreci Bonus Gold184,50 TL92,00 TL
29 satır daha

1 bonus kaç TL?

1 TL, 100 Bonus puandır. Yapı Kredi Bankası'na ait WorldCard ile yapacağınız 25 TL'lik harcamanız 1 Worldpuan değerindedir.

BJK Bonus nedir?

BJK Bonus'la taksitli alışverişin keyfini yaşarken, alışverişlerinden bol bol bonus kazanır, kazandığın bonuslarla Bonus Program Ortakları'nda bedava alışveriş yapabilirsin. Sana özel 1903 ile başlayan Beşiktaş taraftar numarasına sahip olarak Beşiktaşlı kimliğini ve Beşiktaş'ın sana sunduğu ayrıcalıkları elde edersin.

Bonus kredi kartı nasıl alınır?

Bonus Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvurularınızı bonus.com.tr adresinden, BonusFlaş uygulamasından, tüm Garanti BBVA Şubeleri'nden veya Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan yapabilirsiniz. ğer Garanti BBVA müşterisiyseniz; 4'ü arayıp, kredi kartı başvurusu yapmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir.

Platinum Kart nedir garanti?

Paracard Bonus Platinum ile ayrıcalıklısınız! Alışverişte para yerine geçen kartınız ile hem yanınızda para taşıma derdinden kurtulur, hem de alışverişlerinizde bonus kazanırsınız. Paracard Bonus Platinum'unuz ile yurt içinde Garanti BBVA ATM'lerinden ve diğer banka ATM'lerinden para çekebilirsiniz.

Platinum Kart nasıl alınır?

World Platinum'a sahip olmak için şubeye gitmeden Yapı Kredi Mobil'den internetten veya Yapı Kredi VIP Line üzerinden başvuru yapabilirsiniz. World Üye İşyerleri'nde geçerli kampanyalardan yararlanabilir, World Platinum ek hizmetleriyle hayatınızı kolaylaştıran birçok ayrıcalığa sahip olabilirsiniz.

Garanti Bankası kart aidatı var mı?

Bu ürün ve hizmetlerin sağlanması aşamasında oluşan zorunlu masrafların ve verilen hizmetin kalitesinin sağlanması yanında bir takım operasyonel masrafların varlığı sebebiyle yıllık kart ücreti alınmaktadır. Ayrıca bonus kartınızı düzenli kullandığınızda ödediğiniz kart ücretinden çok daha fazlasını kazanırsınız.