Karamürsel pazarı hangi günler?

İçindekiler:

  1. Karamürsel pazarı hangi günler?
  2. Karamürsel Cuma Pazarı nerede?
  3. Kandıra Semt pazarı hangi gün?
  4. Maşukiye pazarı ne zaman?
  5. Yalova cumartesi pazarı hangi gün?
  6. Maşukiye pazar günü açık mı?
  7. Ödemiş Gölcük Gölü etrafı kaç km?
  8. Yalova'da pazar hangi günler kuruluyor?

Karamürsel pazarı hangi günler?

4 Temmuz Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Bulvarında kurulan "SALI PAZARI" Salı, Çarşamba ve Perşembe günü olmak üzere 3 gün kurulacaktır. Tüm halkımıza duyurlur.

Karamürsel Cuma Pazarı nerede?

Karamürsel Cuma Pazarı, gıda pazarı, İnönü Cad., No:63, Karamürsel, Kocaeli, Türkiye - Yandex Haritalar.

Kandıra Semt pazarı hangi gün?

Başkan Turan ve Başkan Büyükakın, Kandıra Semt Pazarı Ziyaret Etti 09 Temmuz 2020, 10:51. Turizm ve tarım özellikleriyle öne çıkan Kandıra, her Çarşamba kurulan köylü pazarıyla ilçeye gelen misafirleri kendine hayran bırakıyor.

Maşukiye pazarı ne zaman?

Kartepe Köseköy Merkez Atatürk Caddesi üzerinde cumartesi günü kurulan Köseköy Merkez Semt Pazarı cuma günü, Pazar günü Ataşehir Mahallesi İzmit Caddesi yanında kurulan Ataşehir Pazarı ile Çınarlı Mahallesi Sapanca Yolu Caddesi üzerinde kurulan Maşukiye Semt Pazarı pazartesi günü kurulacak.

Yalova cumartesi pazarı hangi gün?

Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında kurulacak pazarlarda sadece yaş sebze/meyve ile fide satılabilecek, (özellikle köylülerimizin ürünleri olmak üzere), temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta vb. ürünlerin satışına ise izin verilmeyecek.

Maşukiye pazar günü açık mı?

Buna göre; Cumartesi günleri Köseköy Merkez Atatürk Caddesi üzerinde kurulan Köseköy Merkez Semt Pazarı'nın Cuma günü, pazar günleri Ataşehir Mahallesi İzmit Caddesi yanında kurulan Ataşehir Pazarı ile Çınarlı Mahallesi Sapanca yolu Caddesi üzerinde kurulan Maşukiye Semt Pazarlarının Pazartesi kurulmasına karar verildi ...

Ödemiş Gölcük Gölü etrafı kaç km?

Göl Turu. Gölcük Gölü çevresi yaklaşık 5 km.

Yalova'da pazar hangi günler kuruluyor?

Her Salı günü kurulacak olan pazaryeri halka hizmet verecek. Her geçen gün büyüyen ve gelişen kentimizdeki gelişimin en büyük pay sahibi olan Yalova Belediyesi yaptığı hizmetlerle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.