Apple akıllı saatler kaç TL?

İçindekiler:

  1. Apple akıllı saatler kaç TL?
  2. Xiaomi saatler Apple ile uyumlu mu?
  3. Apple akıllı saat hangisi iyi?
  4. Apple Watch Series 6 kaç TL?
  5. Apple Watch 6 tansiyon ölçer mi?
  6. Apple Watch Series 6 su geçirir mi?
  7. Apple Watch 3 iPhone 6 uyumlu mu?
  8. Oppo watch iPhone uyumlu mu?

Apple akıllı saatler kaç TL?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 63 Apple Akıllı Saat modeli içerisinde en ucuz Apple Akıllı Saat fiyatı 159.9 TL iken, en yüksek Apple Akıllı Saat fiyatı 7401.12 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Xiaomi saatler Apple ile uyumlu mu?

Xiaomi mi band 5 akıllı bileklik, Bluetooth üzerinden telefonunuzla bağlantı sağlayarak Android 5.0+ işletim sistemine sahip Android'li telefonlar ve iOS 10+ ve üzeri işletim sistemien sahip iPhone'lar ile uyumludur.

Apple akıllı saat hangisi iyi?

1. Apple Watch Series 6. En iyi akıllı saat içeriğimizin 1. sırasında yer alan Apple Series 6, yeni sensörleriyle kandaki oksijen seviyesini ölçebiliyor. 32 GB dahili hafızası bulunan saat, bu sayede istenilen uygulamayı kaldırabiliyor. Uyku takibi bulunan Apple Seri 6, yüksek fiyatıyla karşımıza çıkıyor.

Apple Watch Series 6 kaç TL?

Apple Watch 6 Fiyatları Türkiye'de ön sipariş fiyatı 3.799 TL'den başlayacak.

Apple Watch 6 tansiyon ölçer mi?

Yeni sızıntılar ağırlıklı olarak sağlık takibi üzerinde yoğunlaşıyor ve görünüşe göre bunların arasına bir yenisi daha eklendi. Alınan yeni bir patente göre Apple Watch 6 kan basıncı değerlerinizi ölçebilir. ... Temelde kan basıncını ölçmek için kolunuzu bir miktar sıkan tansiyon aleti kullanmanız gerekiyor.

Apple Watch Series 6 su geçirir mi?

Sıvıya maruz kalma Apple Watch suya dayanıklıdır ama su geçirmez değildir. ... Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch SE ve Apple Watch Series 6 modellerinin ISO standardı 22810:2010'a göre 50 metre derinlikte suya dayanıklılık derecelendirmesi vardır.

Apple Watch 3 iPhone 6 uyumlu mu?

Apple Watch Series 3 için iOS 13 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 6s veya daha yeni bir iPhone modeli gerekir. Apple Watch Series 5 ve Apple Watch Series 3 için iOS 13 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 6s veya daha yeni bir iPhone modeli gerekir.

Oppo watch iPhone uyumlu mu?

Oldukça sade ve anlaşılır bir arayüze sahip olan uygulama, akıllı saatlerle yapılan eşleştirme sonrasında sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor. Sadece Oppo Watch akıllı saat modelleri için de geçerli değil. Artık markanın akıllı bileklikleri de iOS cihazlarında kullanılabilir olacak.