Xiaomi garantisi kim?

İçindekiler:

  1. Xiaomi garantisi kim?
  2. KVK lı ne demek?
  3. Xiaomi Türkiye garanti sorgulama nasıl yapılır?
  4. Xiaomi ithalatçı garanti ne demek?
  5. KVK Teknik Servis ne demek?
  6. KVK harita ne demek?
  7. Xiaomi müşteri hizmetleri var mı?
  8. Xiaomi müşteri hizmetleri nasıl bağlanır?
  9. Xiaomi garantisine nasıl bakılır?
  10. Ithalatçı garanti ne oluyor?
  11. Ithalatçı garantisi mi Türkiye garantisi mi?

Xiaomi garantisi kim?

Xiaomi Türkiye garantisi ile satışa sunulan ürünler, başta akıllı telefonlar olmak üzere, garanti süreci içerisinde bir arıza olması durumunda, Xiaomi güvencesiyle onarılıyor. Kullanıcıların muhatabı da Xiaomi'nin yetkili servisleri oluyor.

KVK lı ne demek?

KVK Teknoloji Ürünleri ve Ticaret A.Ş., Açılımı (Mehmet Emin Karamehmet, Murat Vargı, Osman Kavala'nın soyadlarının baş harfleriyle oluşmuş Türkiye merkezli bir cep telefonu distribütörüdür. ... KVK Teknoloji Ürünleri Ticaret A.Ş. ' ye bağlı Türkiye genelinde 7 Bölge Satış Müdürlüğü bulunmaktadır.

Xiaomi Türkiye garanti sorgulama nasıl yapılır?

https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei adresine giriş yapmanız halinde sorgulama yapabileceğiniz ekrana ulaşabilirsiniz. Bu ekranda IMEI ya da SN kodunu ihtiyacımız olacaktır. Bu kodlar ise cihazınızı aldığınızda kutu içerisinde bulunan etiketler üzerinde yazmaktadır.

Xiaomi ithalatçı garanti ne demek?

İthalatçı garantisi, firmanın büyük firmaların cihazlarını yurtdışından getirmesinin ardından vermiş olduğu garanti anlamına gelmektedir. Büyük firmaların ürünlerini yurt dışından alınması ile gerçekleşen ithalatın ardından verilen garanti ile tüketici hakları koruma altına alınmaktadır.

KVK Teknik Servis ne demek?

Cep telefonu servisi konusunda alanında uzman bir marka olan KVK, pek çok çeşitli markanın cep telefonu için servis hizmeti sunmaktadır. KVS servis noktalarına ulaşarak Samsung, Apple, Sony, HTC, ZTE, Huawei, Honor, Lenovo, Alcatel, Xiaomi, Asus gibi pek çok farklı markanın telefonlarını tamir ettirebilirsiniz.

KVK harita ne demek?

Tüm Türkiye kadastro verilerinin tek bir sistem merkezinde toplanmasını, sorgulanmasını ve yönetimini sağlayan açık kaynak kodlu WEB GIS uygulamasıdır. KVK ülkemizde bilinen en hızlı ve veri büyüklüğü açısından en büyük vektörel coğrafi veri sunum sistemidir. ...

Xiaomi müşteri hizmetleri var mı?

Xiaomi Ekosistem ürünlerini www.mi.com/tr adresi üzerinden satın alan kullanıcılarımız 8 numarası ve/veya Dora İletişim ve Ticaret A.Ş. üzerinden hizmet alabilirler.

Xiaomi müşteri hizmetleri nasıl bağlanır?

Xiaomi Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası ve Direk Bağlanma Türkiye'de de aktif bir şekilde hizmet veren Xiaomi çağrı merkezi dünyadaki en iyi üretici konumunda yer alan markanın sürekli olarak yükselmesini sağlamaktadır. Xiaomi müşteri hizmetlerine bağlanmak için 0850 305 19 23 numarasını tuşlamanız yeterlidir.

Xiaomi garantisine nasıl bakılır?

Teknik Servis altında yer alan Garanti Sorgulama menüsüne girin....Öncelikli olarak http://www.mi.com/verify adresine girilmesi gerekiyor.
  1. Siteye girdiğinizde bu şekilde bir ekranla karşılaşacaksınız.
  2. Ekranda görünen alanlardaki ilgili bölümlere telefonunuza ait IMEI numarasını ve güvenlik kodunu girmeniz gereklidir.
Daha fazla öğe...

Ithalatçı garanti ne oluyor?

Ülkemizde üretilmeyen ürünler genellikle yurt dışından ithal edilmektedir. İthalat işlemlerini yapan bir aracı firma bulunur. Satılacak ürünün kendi firması ile bu aracı arasında bir anlaşma vardır. Bu şekilde iş yapan firmaların vermiş olduğu garanti ithalatçı garantisidir.

Ithalatçı garantisi mi Türkiye garantisi mi?

İthalatçı garantili ve Türkiye garantili arasındaki temel fark, firmanın kendi imkanları ile Türkiye'ye getirdiği ürünleri kendi teknik servis olanaklarında garantilemesidir. Alınan ürünü firmanın kendi servisinde garanti etmesi anlamına gelmektedir.