Passiflora Mood hap ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Passiflora Mood hap ne için kullanılır?
  2. Passif Mood kaç lira?
  3. Passif Mood nedir?
  4. Passiflora hap ne zaman etki eder?
  5. Passiflora şurup nasıl kullanılmalı?

Passiflora Mood hap ne için kullanılır?

“Sağlık Bakanlığı passiflora preparatlarının prospektüslerinde, 'Huzursuzluk, endişe, adet görme ve menapoz dönemindeki ruhsal sıkıntı ve gerginlikte, uykusuzluk gibi şikâyetlerin giderilmesinde destekleyici olarak kullanılır' ifadesi ile satışa sunulmasını kabul etmiştir.” “Etkisi zaman içinde görülmektedir.

Passif Mood kaç lira?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 2 Passif Mood Bitkisel Besin Destekleri modeli içerisinde en ucuz Passif Mood Bitkisel Besin Destekleri fiyatı 26.0 TL iken, en yüksek Passif Mood Bitkisel Besin Destekleri fiyatı 36.9 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Passif Mood nedir?

Passif Mood 30 KapsülÜrün Özellikleri Passiflora ekstratı ve valerian ekstratı içerir. Günlük yaşantıdaki strese olan toleransı arttırmaya yardımcı olur. Gece kullanıldığında uykuya geçişi rahatlaştırmaya ve kolaylaştırmaya yardımcı olur. Ürün Uygulaması Günde 1 adet tok karnına içilmesi tavsiye edilir.

Passiflora hap ne zaman etki eder?

* “Etkisi zaman içinde görülmektedir. Yani yukarıda belirttiğim etkiler hemen değil, passiflora ürününün kullanılmasından 5-6 gün sonra ortaya çıkmaya başlar.”

Passiflora şurup nasıl kullanılmalı?

Passiflora çiçeği özü, yiyecek ve içeceklerde lezzet verici olarak kullanıldığı gibi, cilde doğrudan sürülerek de kullanılabilmektedir. Passiflora takviyeleri genellikle şurup formda olsa da kapsül ve tablet seçenekler de bulunmaktadır.