Merkez Ankara Evleri ne zaman teslim?

İçindekiler:

  1. Merkez Ankara Evleri ne zaman teslim?
  2. Merkez Ankara evleri hangi semtte?
  3. Merkez Ankara Projesi Nedir?
  4. Merkez Ankara hangi firmanın?
  5. Merkez Ankara evleri kaç para?
  6. Merkez Ankara inşaatı kimin?
  7. Merkez Ankara projesi kaç dönüm?
  8. Referans Ankara hangi firmanın?

Merkez Ankara Evleri ne zaman teslim?

Merkez Ankara Ne Zaman Teslim Edilecek? Toplamda 2020 konuttan meydana gelen Merkez Ankara projesinden daire satın alanlar dairelerine 2020 yılının Aralık ayından itibaren taşınabilecek.

Merkez Ankara evleri hangi semtte?

Merkez Ankara Konutları nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Yenimahalle konut projeleri arasında bulunan proje Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı'nın yerine yapılacak. Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat imzası ile yükselecek olan projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor.

Merkez Ankara Projesi Nedir?

EN BÜYÜK 1.7 milyon m2 büyüklüğüyle göz dolduran Millet Bahçesi'ne doğrudan erişim imkânı olan proje bir köprü vasıtasıyla Millet Bahçesi'ne bağlanacak ve yaşam alanınızın bir parçası haline gelecek. Ankara'nın Kalbinde Hayatın Merkezinde. Lokasyon. Tüm yolların kesiştiği yerde olun.

Merkez Ankara hangi firmanın?

EMLAK KONUT GYO A.Ş.

Merkez Ankara evleri kaç para?

Merkez Ankara'nın lansmanı yapıldı! Metrekaresi TL'ye! Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Pasifik İnşaat vizyonunu bir araya getiren Başkent Ankara satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatları TL olarak belirlendi.

Merkez Ankara inşaatı kimin?

EMLAK KONUT GYO A.Ş.

Merkez Ankara projesi kaç dönüm?

Konut, ofis, alışveriş merkezi ve otel fonksiyonlarını bir arada sunan karma proje Merkez Ankara ve yanı başında yapımına başlanan bin 700 dönüm büyüklüğe ulaşacak AKM Millet Bahçesi'yle şehrin ilk kurulmuş merkezinde yükseliyor.

Referans Ankara hangi firmanın?

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup'un ortaklığından oluşan REFERANS Ankara, şimdi tüm yaşamı değiştirecek gücü ve güzelliğiyle sizlere sunuluyor.