Internet Explorer ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Internet Explorer ne için kullanılır?
  2. Internet Explorer 11 ne işe yarar?
  3. Microsoft Internet Explorer internet tarayıcısı mıdır?
  4. Internet Explorer da araçlar nerede?

Internet Explorer ne için kullanılır?

Internet Explorer, çok çeşitli web sayfaları için ve Windows Update de dahil olmak üzere işletim sistemlerinde belirli işlevler sağlamak üzere tasarlanmıştır. Tarayıcı savaşının yüksekliği sırasında, Internet Explorer, zamanın ilerleyen teknolojik özelliklerini destekleme lehine olduklarında Netscape'in yerini aldı.

Internet Explorer 11 ne işe yarar?

Windows 8.1'in önizleme sürümünün Microsoft tarafından yayınlanmasıyla, beraber Internet Explorer 11 de ortaya çıktı. ... Internet Explorer 11, web sitelerini giriş ekranına ekleme işlevlerini geliştiriyor; artık sabitlediğiniz web siteleri canlı kutucuk olarak görüntülenebiliyor.

Microsoft Internet Explorer internet tarayıcısı mıdır?

Microsoft tarafından geliştirilen bir Web tarayıcısıdır. ... Microsoft Windows ile birlikte öntanımlı olarak gelen Internet Explorer'ın Windows'a bütünleşik gelmesinden dolayı tarayıcı piyasasının büyük bir bölümünü elinde bulundurmaktadır. Windows Vista ile birlikte adı Windows Internet Explorer olarak değiştirildi.

Internet Explorer da araçlar nerede?

Standart düğmeler, genellikle Internet Explorer'ın üst tarafındaki menü çubuğunun hemen altında ve adres çubuğunun da üzerinde yer alırlar.