Marmaris Merkez içmeler arası kaç kilometre?

İçindekiler:

  1. Marmaris Merkez içmeler arası kaç kilometre?
  2. Marmaris Hisarönü arası kaç km?
  3. Marmaris Merkez Selimiye arası kaç km?
  4. Hisarönü nasıl bir yerdir?
  5. Selimiye Köyü Marmaris arası kaç km?
  6. Selimiye hangi havaalanına yakın?
  7. Dalaman Havaalanı ile Marmaris arası kaç km?

Marmaris Merkez içmeler arası kaç kilometre?

İçmeler ile Marmaris arasındaki mesafe 8 km'dir. Turuncu renkteki dolmuşlar ile 3 TL karşılığında Marmaris'ten İçmelere gidebilirsiniz. Marmaris otogar ile İçmeler merkeze uzaklık otobüsle yaklaşık 15 dakika sürer.

Marmaris Hisarönü arası kaç km?

Kendi aracıyla ulaşmak isteyenler için bazı yol bilgileri şöyle: Marmaris - Hisarönü arası yaklaşık 20 kilometre ve 20 dakika sürmektedir. İzmir - Hisarönü arası yaklaşık 285 kilometre ve 3 saat 40 dakika sürmektedir.

Marmaris Merkez Selimiye arası kaç km?

Karayolu tercih edenler ise Marmaris'e ulaştıktan sonra İçmeler üzerinden Selimiye'ye geçiyorsunuz. Kendi aracıyla ulaşmak isteyenler için bazı yol bilgileri şöyle: Marmaris - Selimiye arası yaklaşık 45 kilometre ve 40 dakika sürmektedir.

Hisarönü nasıl bir yerdir?

Hisarönü, Muğla ilinin Marmaris ilçesinin güneybatısında yer alan popüler ve güzel bir beldedir. Marmaris ile Datça arasında ve yemyeşil ormanlarla kaplı şirin bir kasaba olarak karşımıza çıkmaktadır. Son dönemlerde turizm açısından oldukça ilgi görmeye başlamıştır. Hisarönü oldukça büyük bir körfeze sahiptir.

Selimiye Köyü Marmaris arası kaç km?

Marmaris - Selimiye arası yaklaşık 45 kilometre ve 40 dakika sürmektedir. İzmir - Selimiye arası yaklaşık 315 kilometre ve 4 saat sürmektedir.

Selimiye hangi havaalanına yakın?

Havayolunu tercih edecekseniz bölgeye en yakın havaalanı Dalaman Havaalanı'dır. Yaklaşık 150 kilometre uzaklıkta. Buraya ulaştıktan sonra isterseniz servislerle isterseniz de şehir içi ulaşım imkânlarını kullanarak Selimiye'ye ulaşabilirsiniz.

Dalaman Havaalanı ile Marmaris arası kaç km?

Marmaris Transfer ; Ülkemizde en fazla turist çeken Marmaris için Dalaman havalimanı arası vip ulaşım hizmetidir. Dalaman Marmaris arası kaç saat ve kaç kilometre mesafede sorusuna havalimanından 94 km ve ortalama 1 saat 15 dakikalık seyahat mesafesi olarak yanıtlamak mümkün.