Kac kontor kaldi Turkcell?

İçindekiler:

  1. Kac kontor kaldi Turkcell?
  2. Turkcell Hattımda kac TL var?
  3. En son ne zaman kontör yükledim Turkcell?
  4. Turkcell telsiz borcu sorgulama nasıl öğrenilir?
  5. * 123 ucretli mi?
  6. Turkcell eksi bakiye ne kadar?
  7. En son ne zaman kontör yükledim Türk Telekom?

Kac kontor kaldi Turkcell?

Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuzdan *159# tuşlayarak "ara" tuşuna basabilir ya da K urumsal Online İşlemler üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Turkcell Hattımda kac TL var?

Turkcell.com.tr'de en altta yer alan "İşlem Merkezi" kategorisinin üzerine gelin, açılan giriş sayfasından Turkcell şifrenizle giriş yaptıktan sonra açılan "İşlem Merkezi" sayfasının sol tarafında bulunan "Hat Özetim" bölümünden hattınızdaki TL miktarını öğrenebilirsiniz.

En son ne zaman kontör yükledim Turkcell?

Arama yapabilmek için her 185 günde bir TL yüklemeniz gerekir. Bunun, her yılın 1 Ocak - 13 Mart arasında son yüklemesini yapmış aboneler 185 gün boyunca arama yapabilir, aranabilir ve tüm Hazır Kart hizmetlerinden yararlanabilir. Bu 185 gün süresince tekrar TL yüklenmezse 92 Günlük “Yarı Aktif Dönem” başlar.

Turkcell telsiz borcu sorgulama nasıl öğrenilir?

Önce *100# yazıp ardından arama tuşuna basın. Ekrana gelen menüde Cevapla seçtikten sonra açılan kısa mesaj ekranına 4 yazıp göndererek güncel Telsiz Kullanım Ücreti borcunuzu ücretsiz öğrenebilirsiniz.

* 123 ucretli mi?

Hattımda ne kadar TL kaldığını nasıl öğrenebilirim? Dilediğiniz zaman ücretsiz olarak bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. *123# ile; Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için, *123#'yi tuşlayarak arama yapmanız yeterli.

Turkcell eksi bakiye ne kadar?

Avans TL Hazır Kart'lı müşterilerimize eksi bakiyeye düşme hakkı tanıyan bir hizmettir. Avans TL ile TL'niz tam bitmek üzereyken Turkcell size 15 TL avans verir, konuşmanız yarıda kesilmez. 90 günden uzun süredir Turkcell'li olan bireysel Hazır Kart müşterilerimiz Avans TL servisinden ayda 2,10 TL'e faydalanabilirler.

En son ne zaman kontör yükledim Türk Telekom?

2. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz.