HGS PTT'den nasıl yüklenir?

İçindekiler:

  1. HGS PTT'den nasıl yüklenir?
  2. HGS borç ödeme nasıl yapılır?
  3. Arabaya HGS nasıl yüklenir?
  4. HGS idari para cezası nereye ödenir?
  5. HGS bankadan alınır mı?

HGS PTT'den nasıl yüklenir?

HGS Müşteri Hizmetleri Sayfasına erişmek için https://hgsmusteri.ptt.gov.tr linkine tıklayınız. PTT İşyerlerinden Etiket ve Kart tipi HGS ürünler için Nakit olarak veya Posta Çeki Hesabı üzerinden satış ve bakiye yükleme işlemi yapılmaktadır.

HGS borç ödeme nasıl yapılır?

Geçiş İhlali Ödemeleri Nereye Yapılır? HGS ihlalli geçiş ödemelerini hesabına bakiye yükleyerek yapabilirsiniz: PTT HGS Bakiye Yükleme Sayfası anlaşmalı bankaların internet şubelerinden.

Arabaya HGS nasıl yüklenir?

Bunun için yapmanız gerekenler; PTT şubelerine giderek nakit para ile HGS kartınıza yükleme yapmak istediğinizi belirterek PTT çalışanlarının size yardımcı olmalarını istemeniz olabileceği gibi PTT şubelerinde bulunan Yüklematikler sayesinde HGS Bakiye yükleme işlemlerini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler.

HGS idari para cezası nereye ödenir?

Ceza ödeme işlemini kimliğiniz ve banka kartınızı yanınızda bulundurmak koşuluyla rahatlıkla yapabilirsiniz. Aynı zamanda HGS cezası nereye ödenir için PTT merkez ve şubelerinden ve de online PTT sitesinden de ceza ödeme işlemini yapabilirsiniz.

HGS bankadan alınır mı?

HGS diğer adıyla Hızlı Geçiş Sistemi olarak bilinmektedir. ... HGS, PTT şubelerinden verilmektedir. Fakat PTT şubelerine gitme fırsatı bulamayan vatandaşlar bankalardan da HGS alabilirler. Ayrıca bankalar aracılığı ile HGS kartına kredi yükleme işlemi de gerçekleştirebilirler.