Türk Telekom Multi WiFi Nedir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Multi WiFi Nedir?
  2. TT WiFi noktalarında geçerli WiFi internet ne demek?
  3. Türk Telekom WiFi 10 GB hediye nedir?
  4. Türk Telekom Wi Fi noktalarında geçerli internet nasıl kullanılır?
  5. Türk Telekom Prime 10 gb WiFi nasıl kullanılır?
  6. WiFi 10 GB paketi nedir?
  7. Ttnet modem ücretli mi?

Türk Telekom Multi WiFi Nedir?

İşyerinizin en uzak noktasında bile güçlü internet sinyali... Multi-Wifi ürünüyle internetinizi işyerindeki her noktada rahatla kullanabilirsiniz. Ayda sadece 10 TL'den başlayan taksitlerle modem wifi gücünü arttırın. Kampanya 31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerlidir.

TT WiFi noktalarında geçerli WiFi internet ne demek?

Türk Telekom WiFi, ev ve işyeri dışında binlerce servis noktasında kablosuz internete bağlanabileceğiniz hızlı ve güvenli genişbant internet erişim hizmetidir. ... Türk Telekom WiFi ile binlerce servis noktasında taşınabilir bilgisayarınız veya WiFi uyumlu cep telefonunuz üzerinden özgürce internete bağlanabilirsiniz.

Türk Telekom WiFi 10 GB hediye nedir?

Türk Telekom ofislerine gelerek Prime İnternetliye Özel 10GB Tarifesine geçiş yapabilirsiniz. Prime İnternetliye Özel 10GB tarifesi her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS, 10 GB cepten internet, e-dergi aboneliği ve e-dergi uygulamasında geçerli sınırsız internet hakkı içermektedir.

Türk Telekom Wi Fi noktalarında geçerli internet nasıl kullanılır?

Türk Telekom Aboneleri için Türk Telekom WiFi Hizmetine Giriş Türk Telekom WiFi isim ve logosunu gördüğünüz kablosuz internet servis noktasında cihazınızın kablosuz internet (Wireless) özelliğini açınız. Kablosuz ağlardan (SSID) “Turk Telekom WiFi”ı seçiniz. Herhangi bir ağ şifresi sorulmadan bağlantı yapılacaktır.

Türk Telekom Prime 10 gb WiFi nasıl kullanılır?

Prime Eksper 10GB --> PRIMEEKSPER 10GB yazıp 5555'e göndererek, Türk Telekom mağazalarına gelerek veya 4 müşteri hizmetleri aracılığı ile Prime Eksper 10GB tarifesine geçiş yapabilirsiniz. Prime Eksper 10GB tarifesi, 10GB Cepte İnternet, yurt içi her yöne 1000 dakika, 1000SMS haklarını içermektedir.

WiFi 10 GB paketi nedir?

Prime İnternetliye Özel 10GB tarifesi her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS, 10 GB cepten internet, e-dergi aboneliği ve e-dergi uygulamasında geçerli sınırsız internet hakkı içermektedir.

Ttnet modem ücretli mi?

Kampanya kapsamında bireysel Aboneler, her bir internet aboneliği üzerine sadece 1 (bir) adet modem için talepte bulunabilir. ... Ürünün rayiç bedeli 240 TL olup, 24 ay internet hizmetini almaya devam eden abonelerden Hızlı Modem Kampanyası kapsamında aylık taksit bedeli olan 10 TL alınmayacaktır.