Trendyol da ininal Kart geçerli mi?

İçindekiler:

  1. Trendyol da ininal Kart geçerli mi?
  2. ininal Kart D&R de geçer mi?
  3. ininal Kart 3D Secure ne zaman açılır?
  4. Yeni Ininal ne kadar?
  5. ininal Kart markette nasıl kullanılır?

Trendyol da ininal Kart geçerli mi?

Cevap: Merhaba , ininal Kart'ını internette, mağazalarda, yurt içinde ve yurt dışında her yerde kullanabilirsin. Banka kartının geçerli olduğu her yerde geçerlidir.

ininal Kart D&R de geçer mi?

ininal Kart Şimdi Çipli ve Temassız Özellikli Yenilenen çipli temassız ininal Kart'ı Haziran ay sonuna kadar Gittigidiyor, Hepsiburada ve N11'den kargo ücreti ödemeden alabilirsin. Ayrıca, 1 Mart itibariyle çipli ve temassız ininal KartD&R ve Teknosa'dan da alabilirsin.

ininal Kart 3D Secure ne zaman açılır?

Merhaba, Kartınızı www.ininal.com üzerinden cep telefonu numaranız ve TCKN bilgileriniz ile tanımladıktan en az 48 saat içerisinde kartınız 3D secure işlemlere açılır.

Yeni Ininal ne kadar?

ininal Kart'a tek seferlik sadece 5 TL ödeyerek sahip olabilirsin. Çipli ve temassız özellikli ininal Kart'ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL'dir. *ininal Kart'ında bakiye varsa kartınla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır.

ininal Kart markette nasıl kullanılır?

İninal kartı satış noktalarından aldıktan sonra her alanda kullanabilirsiniz. İnternetten yapılan alışverişlerde ya da marketten yapılan alışverişlerde kullanılır. Kullanım alanı kredi kartı ve banka hesap kartı kadar geniştir. İçerisine yüklenilen bakiye kadar harcama yapılır.