Üniversitede blok ne demek?

İçindekiler:

  1. Üniversitede blok ne demek?
  2. Sosyal hizmet uzmanları nerelerde staj yapabilir?
  3. ATA AÖF uygulama dersleri nerede veriliyor?
  4. Açıköğretim Sosyal Hizmetler staj var mı?

Üniversitede blok ne demek?

Birbirini takip eden iki ders saatinin birleştirilmesine “blok ders” denilmektedir. Bu uygulama, bazen bir öğretmenin bir sınıfta ard arda gelen iki ders saatinin birleştirilmesiyle uygulandığı gibi, bazen de iki ayrı öğretmenin aynı sınıfta ard arda gelen ders saatlerinin birleştirilmesiyle de uygulanabilmektedir.

Sosyal hizmet uzmanları nerelerde staj yapabilir?

Programdan mezun olan öğrenciler Aile Araştırma Kurumu, Özürlüler İdaresi Başkanlığı, Kadının Statüsü ve Sorunları Genel Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Devlet Planlama Teşkilatı, Sosyal Yardımlaşmayı Dayanışmayı Teşvik Fonu Genel Sekreterliği, İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Sosyal ...

ATA AÖF uygulama dersleri nerede veriliyor?

Öğrenciler bu dersleri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerine bağlı kurum/kuruluşlarda alırlar. Uygulama süreci bahar ve güz yarıyıllarının başında öğrencilerden uygulama yapmak istedikleri ili belirleyebilmek için il tercihinin alınmasıyla başlar.

Açıköğretim Sosyal Hizmetler staj var mı?

Sosyal Hizmetler Önlisans Programına; 2011-2012, 2012-2013, 2013,2014, 2014-2015 öğretim yıllarında kayıt yaptıran öğrenciler için staj isteğe bağlıdır. Staj süresi 24 iş günüdür. ... 2015-2016 öğretim dönemi itibariyle kayıt yaptıran öğrencilerin staj zorunluluğu yoktur.