Sulu pudra nedir?

İçindekiler:

  1. Sulu pudra nedir?
  2. Utalk pudra iyi mi?
  3. Saça neden pudra dökülür?
  4. Bebek pudrası yüze kullanılır mı?
  5. Bebek Pudra kullanmak zararlı mı?

Sulu pudra nedir?

SULU PUDRA: Süspansiyon şeklinde hazırlanan ve haricen kullanılan losyondur. Etiketine, “Kullanmadan önce çalkalayınız” uyarısı yazılmalıdır.

Utalk pudra iyi mi?

Utalk Pudra Faydaları: - Utalk pudra el, ayak, koltuk altı ve vücuttaki kıvrım bölgelerinde mantar enfeksiyonu oluşmasının önünde geçmede, - Ciltte görülen enfeksiyonları önlemeye, - Ciltteki tahriş, kaşıntı, pişik gibi sorunların giderilmesinde, - Kötü kokan ter oluşumunu önlemede yardımcı olur.

Saça neden pudra dökülür?

Çeşitli şampuanlar ve bakımlar sonucu yağlanmasını önleyemediğiniz saçların belirli bir süre için kontrol altına alınmasını pudra ile sağlayabilirsiniz. Saçların köklerine çok az miktarda gezdirerek dökeceğiniz pudra, saç köklerinden yağı bir süreliğine emecektir.

Bebek pudrası yüze kullanılır mı?

Bebek pudrası, cilde çok iyi gelen bir maddedir. Bebek pudrası makyajdan cilt bakımına, saç yağlanmasından sivilcelere hatta yüzde oluşan birçok lekeyi de gidermede oldukça başarılı olduğu kanıtlandı. Bebek pudrasını özellikle aşırı yağlı ciltlerde fondöteni sabitlemek için kullanabilirsiniz.

Bebek Pudra kullanmak zararlı mı?

Bebeklerde pudranın kesinlikle kullanılmaması gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Bostancı, "Pudra toz halinde olduğu için dökülürken bebeklerin akciğerlerine inebiliyor. Bu da akciğere yabancı cisim etkisi yapabiliyor.