Acıbadem Maslak hangi semtte?

İçindekiler:

  1. Acıbadem Maslak hangi semtte?
  2. Maslak Acıbadem hangi durak?
  3. Maslak hangi belediyeye ait?
  4. Acıbadem Altunizade hangi otobüs gider?
  5. Maslak hangi ilçelere yakın?
  6. Acıbadem Altunizade Hastanesi kimin?
  7. Altunizade'den Cevahire nasıl gidilir?

Acıbadem Maslak hangi semtte?

Semt/Mahalle olarak Maslak ve Sarıyer ilçesine bağlıdır. Acıbadem Maslak Hastanesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Acıbadem Maslak Hastanesi posta kodu 34457.

Maslak Acıbadem hangi durak?

Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inerek Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Darüşşafaka durağında indiğinizde Acıbadem Maslak Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Maslak hangi belediyeye ait?

Maslak
BölgeMarmara
İlİstanbul
İlçeSarıyer
Nüfus (2014)
9 satır daha

Acıbadem Altunizade hangi otobüs gider?

Altunizade, Üsküdar konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Acıbadem Altunizade Hastanesi konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  • Otobüs: 11T, 14, AVCILAR - SÖĞÜTLÜÇEŞME, BEYLIKDÜZÜ - SÖĞÜTLÜÇEŞME.
  • Tren: MARMARAY.
  • Metro: M4, M5.
  • Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: C-57.

Maslak hangi ilçelere yakın?

Kabul edilen bir önergeyle İstanbul'da Şişli ilçesine bağlı olan Maslak, Ayazağa ve Huzur mahalleleri Sarıyer ilçesine bağlandı. Özellikle plazaların yoğun olduğu Maslak'ta 4 binin üzerinde iş yeri bulunuyor. Mesken sayısı 400 civarında. 10 bin meskenin yer aldığı Ayazağa'da 2 bin civarında iş yeri var.

Acıbadem Altunizade Hastanesi kimin?

Acıbadem Holding veya Acıbadem Sağlık Yatırımları Holding A.Ş., İstanbul merkezli holding kuruluşu. Şirketin yönetim kurulu başkanlığını eski TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar yapmaktadır.

Altunizade'den Cevahire nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade'de inip Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüsle Mecidiyeköy durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüşle Cevahir Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.