Felsefe hangi dersler var?

İçindekiler:

  1. Felsefe hangi dersler var?
  2. Açıköğretim Felsefe kaç kredi?
  3. Aöf felsefe var mı?
  4. AÖF Felsefe mezunları ne iş yapar?
  5. Felsefe dersinde ne anlatılır?
  6. AÖF Felsefe hangi fakülte?
  7. Aöf Sosyoloji Bölümü kaç kredi felsefe veriyor?

Felsefe hangi dersler var?

Tematik alanlarda ise Felsefeye Giriş, Eleştirel Düşünce, Mantık, Bilgi Felsefesi, Bilim Felsefesi, Din Felsefesi, Varlık Felsefesi, Ahlak Felsefesi, Siyaset Felsefesi, Sanat Felsefesi gibi dersler yer almaktadır.

Açıköğretim Felsefe kaç kredi?

Mezuniyet Koşulları Felsefe Lisans Programında 240 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, Genel Not Ortalaması (GNO) en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler mezun olabilirler. Bu kredilerin altında eksik kredi ile mezun olunamaz.

Aöf felsefe var mı?

AÖF Felsefe 4 yıllık lisans bölümüdür. ... Anadolu Üniversitesi'nin web sitesinden AÖF kayıt alanına girerek bu bölüme kayıt olabilirsiniz. Her dönem harç ücretini ödeyerek bölüme devam sağlayabilirsiniz. Ayrıca “ikinci üniversite” olarak da bu bölümü okuyabilirsiniz.

AÖF Felsefe mezunları ne iş yapar?

İş Olanakları: Felsefe Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, örgün öğretimin yüksek lisans ve/veya doktora programlarına başvurarak akademisyen olabilecekleri gibi, yayınevlerinde editör olarak, gazete ve dergilerde yazar olarak, özel şirketlerde danışman olarak, insan kaynakları, halkla ilişkiler, sivil ...

Felsefe dersinde ne anlatılır?

Dersin Amacı: Felsefe disiplinini tanıtmak ve temel kavramlarına ilişkin bilgi kazandırmak. Dersin İçeriği: Felsefenin temel kavramları;felsefe,bilgi,değer,varlık,vb. Felsefenin temel sorunları ve felsefi yaklaşımlar. Felsefe-varlık ilişkisi, bilgi kuramı, değer kuramı.

AÖF Felsefe hangi fakülte?

Edebiyat Fakültesi | Felsefe Bölümü | Program Profili.

Aöf Sosyoloji Bölümü kaç kredi felsefe veriyor?

Sosyoloji Lisans Programında 240 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, Genel Not Ortalaması (GNO) en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler mezun olabilirler. Bu kredilerin altında eksik kredi ile mezun olunamaz.