Turkcell bedava dakika nasıl kazanabilirim?

İçindekiler:

  1. Turkcell bedava dakika nasıl kazanabilirim?
  2. Türk Telekom Nasıl dakika kazanabilirim?
  3. Turkcell'den nasıl Dakika yapılır?
  4. Türk Telekom dakika nasıl yüklenir?
  5. Turk Telekom bedava dakika nasil yapilir?
  6. Yükle Kazan Nasıl Yapılır?

Turkcell bedava dakika nasıl kazanabilirim?

Turkcell Bedava Konuşma Paketi Nasıl Yapılır Sizlere bedava dakika paketi kazanmak istiyorsanız telefonunuzdan SURPRIZ yazıp 2222 mesaj yazdığınızda size gelen surprız hediye ile dakikalarınız hemen hattınıza yüklenir. Ayrıca FIRSAT yazıp 2222 SMS gönderen herkes turkcell konuşma paketi kazanıyor.

Türk Telekom Nasıl dakika kazanabilirim?

Kampanyaya hemen dahil olmak için telefonunuzun mesajlaşma bölümüne gelmeli ve HERYONE DK yazıp 5555'e mesaj yollamalısınız. Size iletilen onay mesajını takiben kampanya kapsamındaki hediye dakikalarınızı haftanın her günü 13.00-14.00 saatleri arasında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Turkcell'den nasıl Dakika yapılır?

GEL DK yazıp 2222 mesaj attığınızda ücretsiz dakika kazanabilirsiniz.

Türk Telekom dakika nasıl yüklenir?

9333'e Mesaj Göndererek 9333'e ücretsiz bir mesaj gönderin, hattınıza kolayca yükleme yapın!

Turk Telekom bedava dakika nasil yapilir?

Türk Telekom bedava konuşma hakkın kazanmak için MILYON ile dakika kazanabilirsiniz. Bu paketlerden birini yani 50 dakika yada 100 dakika kazanmak için PAKET yazıp 9090'a mesaj atmanız yeterli anında ücretsiz konuşma paketi hattınıza yüklenecektir.

Yükle Kazan Nasıl Yapılır?

Yükle ve Kazan Kampanyası'nda cep telefonunuza gönderilecek kısa mesajdan sonra 3 gün içinde belirtilen yüklemeyi yaparak hediye internet ve dakika kazanabilirsiniz. Kampanyadan son 12 ayda en az 4 kere paket veya TL yüklemesi yapmış, son 90 gündür aktif Bireysel Hazır Kart müşterisi olan aboneler faydalanabilecektir.