Hypnotic Poison nasıl kokuyor?

İçindekiler:

  1. Hypnotic Poison nasıl kokuyor?
  2. Hypnotic Poison ne zaman çıktı?
  3. Hypnotic Poison Afrodizyaklı mı?
  4. Hypnotic Poison ne kadar?
  5. Hypnotic Poison yaz kokusu mu?
  6. Scandal parfüm nasıl kokuyor?
  7. Poison Girl nasıl bir koku?
  8. Hypnotic Poison içeriği nedir?
  9. Olympea parfüm nasıl kokar?
  10. Dior Addict nasıl bir koku?
  11. Dior Poison Girl ne kokusu?

Hypnotic Poison nasıl kokuyor?

Tepe notalarında kayısı, mürdüm eriği, Hindistan cevizi bulunan bu frapan ve güçlü parfümün kalp notalarında yasemin, sümbül, gül, kimyon ve inci çiçeği kendini hissettiriyor. Hypnotic Poison Edt'nin dip notalarına gelindiğinde vanilya, badem, musk ve sandal ağacı parfümün çarpıcılığını ve baskınlığını yansıtıyor.

Hypnotic Poison ne zaman çıktı?

Christian Dior'un 1998 yılında lanse ettiği Dior Hypnotic Poison Edt 100 Ml, satışa sunulduğu ilk günden bu yana dünya parfüm endüstrisinde en uzun süre boyunca en çok satılan parfümlerden olma özelliğiyle tamamen kült ve ikonik parfümler arasında yerini aldı.

Hypnotic Poison Afrodizyaklı mı?

Dior Hypnotic Poison, Dior markasının dünya üzerinde en çok satışını yaptığı kadın parfümüdür. İçerisinde afrodizyak bulunmaktadır. Çekici, şehvetli ve cezbeden kokusuyla dikkat çekmektedir. Anason yağı içeren bir parfümdür.

Hypnotic Poison ne kadar?

100 ml8,99 TL/ml.

Hypnotic Poison yaz kokusu mu?

1998'de tanıştığım, çikolata, tütsü (bkz: sandalwood) karışımı bir kokuya sahip parfümdür bu. super bir parfum. yaz mevsiminde yerini donusumlu olarak chopard'in wish parfumune birakabilecek olan parfum. ...

Scandal parfüm nasıl kokuyor?

Jean Paul Gaultier Scandal Edp 80Ml Kadın Parfüm. Gardenya ve Kan Portakalı kokan balımsı, taze ve iştah açıcı bir parfüm. Geceleri; paçuli ile karıştırılmış, duyusal ve baştan çıkaran bir bal. Günün sonunda, karşı konulmaz ve karmaşık bir mesaj gönderiyor…

Poison Girl nasıl bir koku?

Asi genç kadınlar ve pop-feministler için tasarlandığı söylenen bu koku acımsı ve aynı zamanda tatlı bir çiçek kokusu. Poison Girl, demografik olarak genç kadınlara da hitap etmesi için düşünülmüş ve yeni bir formül ile tekrar piyasaya sürülmüş.

Hypnotic Poison içeriği nedir?

Sarhoş edici ve aşırı. Birbiriyle çelişen dört farklı yönü;sarhoş edici acı badem ve kimyon, zengin Arap Yasemini, gizemli Pelesenk ağacı ve duyusal vanilya ile misk, merak uyandıran ve büyüleyici bir parfüm bileşimi oluşturuyor. Zehirleyici ve ölçüsüz.

Olympea parfüm nasıl kokar?

Paco Rabanne Olympea Legend Bu yeni koku 2019'da piyasaya sürüldü. ... Rose Şampanya ile meyvemsi tazeliği, Şeftali Çiçeği ile kadınsılığı ve son olarak Kraliçe Ağacı ile yüksek dozda bağımlılık yaratan şehvetli odunsu kokuyu hissedebilirsiniz.

Dior Addict nasıl bir koku?

Christian Dior Addict Edp Koku Notaları ve Aroması Tatlı, yumuşak, pudralı ve kremsi bir koku. Oryantal, çiçek kategorisinde yer alıyor. Üst notalarında ipek ağacı, ipek çiçeği, mandalina, portakal çiçeği bulunuyor.

Dior Poison Girl ne kokusu?

Ağız sulandıran acı tatlı çiçek, Venezuela'dan Tonka Fasulyesi ve Grasse bölgesinden gül. Tepe notası: Tatlı bir vanilya. Orta notası: Sulu ve keskin portakal. Dip notası: Lezzetli Tonka fasülyesi.