Muafiyetsiz tam kasko ne demek?

İçindekiler:

  1. Muafiyetsiz tam kasko ne demek?
  2. AXA full kasko neleri kapsar?
  3. Genişletilmiş mavi kasko ne demek?
  4. AXA lacivert kasko ne demek?
  5. Deprem muafiyeti yoktur ne demek?
  6. Muafiyetli kaza sigortası ne demek?
  7. Sigorta yaptırmak haram mı?
  8. Genişletilmiş kasko poliçesi neleri kapsar?

Muafiyetsiz tam kasko ne demek?

Kasko muafiyeti, poliçe düzenlenirken sigorta şirketi ve sigortalının anlaşarak karar verdiği muafiyet oranının etkisi ile kasko poliçesi fiyatına uygulanan bir indirim seçeneğidir. ... Çünkü muafiyetsiz kasko ürünlerinde hasar durumu ortaya çıktığı zaman ödemeyi sadece sigorta şirketi yapar.

AXA full kasko neleri kapsar?

Bu ürün ile aracınız çarpma, çarpışma, yangın, hırsızlık, doğal afetler, grev, lokavt, halk hareketleri, kargaşalık, kötü niyetli hareketler ve terör ile hayvanların araca vereceği zararlara karşı teminat altındadır.

Genişletilmiş mavi kasko ne demek?

Mavi Kasko Sigorta poliçeniz; çarpma, devrilme, yanma, çalınma, gibi zararlar karşısında aracınızı güvence altına alıyor. Ayrıca Mavi Kasko Sigortası size, aşağıda belirttiğimiz Genişletilmiş Kasko Koruması teminatlarını da standart olarak sunuyor.

AXA lacivert kasko ne demek?

Lacivert Kasko Sigorta poliçeniz; çarpma, devrilme, yanma, çalınma, gibi zararlar karşısında aracınızı güvence altına alıyor. Ayrıca Lacivert Kasko Sigortası size, aşağıda belirttiğimiz Genişletilmiş Kasko Koruması teminatlarını da standart olarak sunuyor.

Deprem muafiyeti yoktur ne demek?

Bu şu demektir; Poliçede belirtilen bina bedeliniz ne ise, onun %2sine denk gelen tutara kadarki hasarları sigorta şirketi karşılamayacaktır. Örneğin bina sigorta bedeliniz 120.000.-tl ise, bunun %2 lik kısmına denk gelen 2.400.-tl ye kadar deprem hasarlarınız sigorta şirketi tarafından ödenmeyecektir.

Muafiyetli kaza sigortası ne demek?

Muafiyetli Kasko nedir? Kaskoda muafiyet, hasarın belirli bir miktarının sigortalı tarafından karşılanması halidir. Daha açık bir ifade ile aracın sigorta bedelinin ya da hasarın belli bir kısmına kadar oluşan zararların sigortalı tarafından, üstünün ise sigorta tarafından karşılanmasıdır.

Sigorta yaptırmak haram mı?

Bu görüşlere, daha doğrusu fetvalara bakacak olursanız; bugün, bireysel emeklilikten kasko sigortasına, sağlık sigortasından işyeri sigortasına kadar hiçbir sigorta caiz değil, dolayısıyla da yaptırılmamalı.

Genişletilmiş kasko poliçesi neleri kapsar?

Genişletilmiş kasko çarpma, çarpılma, hırsızlık, yanma gibi temel kasko sigortası hasarlarını karşılar. Bu teminatlara ek olarak araç sahibi ihtiyacı dahilinde teminat eklemeleri yapabilir. Ek teminatlar arasında; doğal afetler, toplumsal hareketler ve terör olayları sonucunda meydana gelen hasarlar da vardır.