Araba vizesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Araba vizesi nasıl alınır?
  2. Araç muayene istasyonlarında kredi kartı geçiyor mu?
  3. Vergi borcu yapılandırılmış araç muayene olur mu?
  4. Noter ücretleri kredi kartı geçer mi?
  5. Tüvtürk kredi kartı hizmet bedeli ne kadar?
  6. Muayenesiz araç Bağlanir mı?

Araba vizesi nasıl alınır?

Araç vize işlemleri için iki farklı şekilde randevu alınabilmektedir. Online olarak ya da telefonla araç vize randevusu alabilirsiniz. TÜVTÜRK çağrı merkezinin 0850 222 88 88 numarasını arayarak araç vize randevusu alabilirsiniz. Ya da TÜVTÜRK internet sitesine girerek araç muayene randevusu alınabilmektedir.

Araç muayene istasyonlarında kredi kartı geçiyor mu?

tarihinden itibaren motorlu araç sahipleri, TÜVTÜRK'ün Türkiye'nin 81 ilindeki sabit ve gezici araç muayene istasyonlarında araç muayene ve egzoz gazı emisyon ölçüm ücretini banka kartı veya kredi kartı ile ödeyebilecek.

Vergi borcu yapılandırılmış araç muayene olur mu?

Buna göre, düzenlemeden muayenesi 1 ay geciken araçların yanında, 5 veya 10 yıldır muayeneye gelmeyen araçlar da faydalanabiliyor. Öte yandan, araç muayene işleminin gerçekleştirilmesi için araç sahiplerinin Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), trafik para cezası veya otoyol geçiş borcu da bulunmaması gerekiyor.

Noter ücretleri kredi kartı geçer mi?

Noterde banka kartı geçiyor ve ödemenizi banka kartıyla yapabilirsiniz. Kredi kartının yanında ATM kartı da geçmektedir. Noter içerisinde sanal pos cihazları bulunmamaktadır.

Tüvtürk kredi kartı hizmet bedeli ne kadar?

Tüvtürk Kredi Kartı Komisyonu Tüvtürk Çatalca araç muayene istasyonu muayene ücretinin kredi kartı ile yapılması durumunda 8 TL hizmet bedeli olduğunu söylediği ücreti talep ediyor. Tamamen haksız yere talepte bulunarak ya nakit ya da 8 TL fazladan para almaktalar.

Muayenesiz araç Bağlanir mı?

Muayenesiz yakalanılan ilk seferde aracınız size direkt olarak teslim edilir fakat eğer hala muayene yaptırmaz ve ikinciye muayenesiz olarak trafik kontrolüne takılır veya yakalanırsanız aracınız hemen olarak çekilir ve bağlanma olayı gerçekleşir.