Beşiktaş kupaları nerede?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş kupaları nerede?
  2. Beşiktaş'ın kaç kupası var tüm branşlarda?
  3. Beşiktaş kupa iade etti mi?
  4. Beşiktaş kupayı aldı mı?
  5. Beşiktaş çifte kupayı en son ne zaman aldı?
  6. Beşiktaş neden kupa iade etti?

Beşiktaş kupaları nerede?

Bu ilklerle ilgili fotoğraf, madalya, kupa ve benzeri obje ve belgeler BJK Müzesi'nde sergilenmektedir.

Beşiktaş'ın kaç kupası var tüm branşlarda?

Beşiktaş'ın toplamda 16 Süper Lig (14 Süper Lig + 2 Federasyon Kupası), 10 Türkiye Kupası ve 8 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu bulunmaktadır (TFF Tahkim Kurulu'nun 09.05.2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı gereğince, 1956--58 sezonlarında Federasyon Kupası'nı kazanan Beşiktaş'ın Süper Lig ...

Beşiktaş kupa iade etti mi?

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Adalı ve Havutçu aklanana kadar kupayı Futbol Federasyonu'na iade etme kararı aldı.

Beşiktaş kupayı aldı mı?

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunda mutlu sona ulaşan Beşiktaş, şampiyonluk kupasını aldı. Siyah-beyazlı takım, Vodafone Park'ta gerçekleştirilen törenle kupasına kavuştu. Kupa seremonisi öncesinde futbolcular ve aileleri saha içindeki tribünde yerlerini aldı.

Beşiktaş çifte kupayı en son ne zaman aldı?

Siyah-beyazlılar, bundan tam 19 yıl önce Süleyman Seba başkanlığında ve Gordon Milne'nin teknik direktörlüğünde çifte kupa başarısını elde edebilmişti. Türkiye'de en son çifte şampiyonluk elde edebilen takım ise 9 yıl önce 1999-2000 sezonunda Galatasaray olmuştu.

Beşiktaş neden kupa iade etti?

beşiktaş şike davası sonuçlanana kadar türkiye kupası'nı iade ediyor.. ... beşiktaş asbaşkanı serdal adalı ve teknik direktör tayfur havutçu'nun , türkiye kupası final maçı öncesi transfer teklifi yaptıkları iddiasıyla tutuklanmaları üzerine beşiktaş yönetimi tarihi bir karar aldı.