Saha satış uzmanı nedir?

İçindekiler:

  1. Saha satış uzmanı nedir?
  2. Saha satış uzmanı ne yapar?
  3. Saha satış ne demek?
  4. Satış Pazarlama elemanı ne kadar maaş alır?
  5. Satış Direktörü ne kadar maaş alır?

Saha satış uzmanı nedir?

Saha satış uzmanı; şirketlerin kâr etmesinde doğrudan etki sağlayan, müşteriler ile iletişim kuran, şirketin sahip olduğu ürün ya da hizmetlerin satışı için çalışmalar yürüten kişiye verilen mesleki unvandır.

Saha satış uzmanı ne yapar?

Saha Satış Temsilcisi, sorumluluğundaki ürün/müşteri grubundan elde edilecek satış, kar ve müşteri memnuniyeti hedeflerini gerçekleştirme amacıyla, müşterileri arama ve şirkete kazandırma görevini üstlenir. Satış faaliyetlerinde aktif görev alır.

Saha satış ne demek?

Satış faaliyetlerinde aktif olarak rol alan kişilere ''saha satış temsilcisi'' denir. ... Yeni müşterilerin kazanımını sağlayarak proje ve ürün tanıtımlarını yapar ve ürünlerin satışını profesyonel bir şekilde gerçekleştirir. Saha satış temsilcilerinin rolü, bulundukları firmalarda oldukça önemlidir.

Satış Pazarlama elemanı ne kadar maaş alır?

Pazarlamacı maaşı ortalama aylık 3.060 - TL'dir. En düşük Pazarlamacı maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 3.300 - TL'dir.

Satış Direktörü ne kadar maaş alır?

Bölge satış müdürleri sorumlu oldukları bölge şirketinin satış oranına bağlı olarak maaş almaktadır, bu da bölge satış müdürlerinin bulundukları ortam düzeyinde maaş aldığını belirtir. Bu durumda bölge satış müdürleri ortalama en az 12.000TL alırken; en yüksek maaş ortalama 16.000TL şeklindedir.