Xiaomi Band 4 hangi telefonlarla uyumlu?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Band 4 hangi telefonlarla uyumlu?
  2. Xiaomi saat 4 su geçiriyor mu?
  3. Xiaomi akıllı saat her telefona uyar mı?
  4. Xiaomi Mi watch hangi telefonlarla uyumlu?
  5. Xiaomi saat Kaç Lira?

Xiaomi Band 4 hangi telefonlarla uyumlu?

Akıllı telefonlar ile Bluetooth üzerinden iletişim kuran Xiaomi Mi Band 4, Android 4.4 işletim sistemine sahip Android'li telefonlar ve iOS 9.0 ve üzeri işletim sistemien sahip iPhone'lar ile uyumludur.

Xiaomi saat 4 su geçiriyor mu?

Siz istediğiniz aktivite ile uğraşın, Mi ‌Band 4 sizin için hepsini kaydediyor. ‌Xiaomi Mi ‌Band 4 akıllı bileklik modelleri, su ‌geçirmez özellikleri ile 50 m derinliğe kadar yapılan dalışlarda su ve basınca karşı dayanıklılık gösteriyor.

Xiaomi akıllı saat her telefona uyar mı?

Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik, Hangi Cihazlar İle Uyumludur? Xiaomi mi band 5 akıllı bileklik, Bluetooth üzerinden telefonunuzla bağlantı sağlayarak Android 5.0+ işletim sistemine sahip Android'li telefonlar ve iOS 10+ ve üzeri işletim sistemien sahip iPhone'lar ile uyumludur.

Xiaomi Mi watch hangi telefonlarla uyumlu?

Cihaz Android 4.4 ve iOS 10.0 üzeri tüm akıllı telefonlar çalışıyor. Uygulama üzerinden saatin bildirimi, arayüzü gibi pek çok farklı şeyi değiştirebiliyorsunuz.

Xiaomi saat Kaç Lira?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 14 Xiaomi Akıllı Saat modeli içerisinde en ucuz Xiaomi Akıllı Saat fiyatı 129.0 TL iken, en yüksek Xiaomi Akıllı Saat fiyatı 1598.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.