Ipekyol indirim ne zaman 2020?

İçindekiler:

  1. Ipekyol indirim ne zaman 2020?
  2. Ipekyol uğurlu günler ne zaman 2019?
  3. Ipekyol kart puanımı nasıl kullanırım?
  4. Ipekyol kart puanımı nasıl öğrenebilirim?
  5. Starbucks yıldız ne işe yarıyor?

Ipekyol indirim ne zaman 2020?

Kampanya 10 Mayıs 2020 tarihine kadar tüm sezon alışverişlerinde geçerlidir. İpekyol online mağazasında tüm sezon ürünlerinde sepette 20% indirim, 2 ve daha fazla ürüne 30% indirim fırsatı başladı! Kampanya 17 Nisan 2020 tarihine kadar geçerlidir. Fırsatta yararlanmak için indirim koduna ihtiyacınız yoktur.

Ipekyol uğurlu günler ne zaman 2019?

İpekyol'da Uğurlu Günler başladı! 24 - 27 Mart tarihleri arasında seçili ürünlerde P indirimle bahar alışverişinizin keyfini çıkarın.

Ipekyol kart puanımı nasıl kullanırım?

Mağazalardan ya da ipekyol.com.tr'den yapacağınız alışverişlerinizde o anda kullanılabilir durumda olan puanlarınızı kullanabilirsiniz. Puan kullanmak için kartınızı kasa görevlisine vermeniz, kartınız yanınızda değilse cep telefonunuza gönderilecek olan şifresi kasa görevlisine söylemeniz yeterli olacaktır.

Ipekyol kart puanımı nasıl öğrenebilirim?

Ipekyol Kart puanınızı görüntüleyebilmek için ise, siparişinizi oluşturmanız ve ödeme ekranına kadar ilerlemeniz gerekmektedir. Ödeme ekranın en üst kısmında puan detaylarınıza ulaşabilir ve alışverişinizde kullanabilirsiniz.

Starbucks yıldız ne işe yarıyor?

Kazanılan her 15 yıldızın sonunda dilediğiniz herhangi bir Tall boy kahve Starbucks 'ın ikramı oluyor. Doğum günlerinde de aynı ikramı