Yedigün internet kampanyası nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Yedigün internet kampanyası nasıl yapılır?
  2. Yedigün kapak şifresi ne ise yarar?
  3. Fanta internet hediyesi nasıl yapılır?
  4. Yedigün 250 MB internet nasıl yapılır?
  5. Yedigün kaç TL?
  6. Coca Cola ne ile yapılır?
  7. Coca cola kapak kampanyası ne zaman bitiyor?

Yedigün internet kampanyası nasıl yapılır?

Yedigün bedava internet kazanabilmek için KazandıRio uygulamasına girilmelidir. 100 Mb veya 250 Mb bedava internet kazanılabilmektedir. Yedigün ürünlerinin kapakları altındaki kodu cep telefonu bilgileriniz ile birlikte KazandıRio uygulamasına girmelisiniz. Günlük bedava internetinizi kullanabilirsiniz.

Yedigün kapak şifresi ne ise yarar?

“BOS YOK” ETIKETLI 2,5 L PEPSI, YEDIGÜN VE FRUKO ÜRÜNLERİNİN BEYAZ ÜSTÜ ALTIN LOGOLU KAPAKLARI ALTINDAKI ŞİFRELERİ 31.07.2021 TARİHİNE KADAR KAZANDIRİO UYGULAMASINA GİRİP 10 TL'YE KADAR PEPSI PARA, 101 PLUS OYUNUNDA GEÇERLİ 25.000 ÇİP VEYA GÜNLÜK 2 GB'A KADAR İNTERNET HEDİYELERINDEN BİRİNİ KAZANMAK İÇİN KULLANABİLİRSİN ...

Fanta internet hediyesi nasıl yapılır?

Ürünlerin açma halkası altındaki sekiz haneli kodu www.dahadaha.com web sitesine girerek günlük 250 MB veya 1 GB internet hediyeni kazanabilirsin.

Yedigün 250 MB internet nasıl yapılır?

Sınırları içinde kampanyalı Yedigün veya Fruko markalı ürünlerinden birini satın alıp ürün kapağı içerisindeki şifreyi cep telefonu bilgisiyle birlikte KazandıRio mobil uygulamasına giren herkes her başarılı katılımları için kampanyaya katıldıkları cep telefonuna yüklenecek günlük ( MB veya 250 MB internet ...

Yedigün kaç TL?

Litre seçenekleri: 0.25 lt12,40 TL/lt. 1 lt5,25 TL/lt.

Coca Cola ne ile yapılır?

Ama biz bir kez daha tekrarlayalım: Su, şeker veya fruktoz-glikoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein.

Coca cola kapak kampanyası ne zaman bitiyor?

Coca-Cola iki gri kapa şifresini uygulamaya kayıt edene 1 litre Coca-Cola kampanyası son geçerlilik tarihi 30.09.2021, kampanya kapsamında kazandığınız ürünleri Coca-Cola satın aldığımız alışveriş noktaları vermemektedir.