Uçakta C koltuk neresi Anadolujet?

İçindekiler:

  1. Uçakta C koltuk neresi Anadolujet?
  2. Uçakta koltuk seçimi nasıl yapılmalı?
  3. Uçak koltuk seçerken nelere dikkat edilmeli?
  4. Uçakta kanat kaçıncı koltuk?
  5. Uçakta hangi koltuklar iyi?
  6. Uçakta en iyi koltuk hangisi?
  7. Uçakta A koltuk cam kenarı mı?

Uçakta C koltuk neresi Anadolujet?

Ayrıca örnek olarak konfigürasyondaki C harfi Busines yada benzeri class, Y yada W harfi ise standart yani ekonomi classı temsil ediyor. Arkalarına gelen sayılar ise yolcu koltuk sayısını belirtmekte.

Uçakta koltuk seçimi nasıl yapılmalı?

Koltuk seçimi web sitesi, mobil uygulama, çağrı merkezi, satış ofisleri ve acente kanallarından yapılabilir. Koltuk seçimi yapmış ve biniş kartını almamış olan yolcular uçuşa 6 saat kala ve sonrasında web sitemiz veya mobil uygulamamız aracılığıyla "Koltuk Planı" sayfasında yer değişikliği yapabilir.

Uçak koltuk seçerken nelere dikkat edilmeli?

Fiziğinize Göre Koltuk Yeri Belirleyin: Acil çıkış kapılarının olduğu yerlerdeki koltukların aralıkları diğerlerine göre çok daha geniştir. Eğer boyunuz uzunsa ya da yapılı bir vücudunuz varsa bu koltukları tercih edebilirsiniz. Ancak bilmeniz gereken şey bu koltukların geriye yatış oranlarının daha düşük olmasıdır.

Uçakta kanat kaçıncı koltuk?

Buna rağmen uçağın ön bölümündeki seçilen yerler göreceli olarak arka kısımlara göre daha gürültüsüz. Airbus A320'lerde uçacaksanız, 15'ten 20'ye dek uzanan numaralı sıralardaki koltuklarda oturmamaya özen gösterin. Bu sıralar kanat üstüne denk geldiği için çok gürültülü oluyor.

Uçakta hangi koltuklar iyi?

Türk Hava Yolları, Lufthansa, Emirates gibi birçok şirketin kullandığı Boeing 777 tipi uçaklarda ise 16. ve 32. sıraları tercih etmekte yarar var. Hem ilk ikramlar bu koltuklarda oturanlar yapılıyor hem en ön koltukla aradaki mesafe geniş olduğu için rahat yolculuk yapılıyor.

Uçakta en iyi koltuk hangisi?

Türk Hava Yolları, Lufthansa, Emirats gibi birçok havayolu şirketin kullandığı Boeing 777 tipi uçaklarda ise 16. ve 32. sıraları tercih etmekte en iyisi. Hem ilk ikramlar bu koltuklarda oturanlara yapılıyor, hem en ön koltuklar aradaki mesafe daha geniş olduğu için daha rahat yolculuk yapılıyor.

Uçakta A koltuk cam kenarı mı?

Çünkü 1A, diğer koltuklara göre daha geniş ve pencere kenarı. Ayrıca host ve hostesler ilk ikramı burada oturan yolculara yapıyor. Ancak bu koltuğu tercih edenlerin dikkat etmesi gereken bir şey var: 1A kapının hemen ardında ve soğuk!